Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(403)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(403)
    • 5 Star(353)
    • 4 Star(27)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(12)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/12/2021

    Na cenę są doskonałe, nie widziałem, jak długo akumulator działa, ale z tego, co widziałem do tej pory jest wystarczająco dobre. Mam zamiar uzyskać oczywistość sposób pierwszy te nie są wysokiej jakości słuchawki, więc nie brzmią niesamowicie ( To nie jest złe, bo brzmią wystarczająco dobrze ) Na każdy dzień swobodnie słuchać muzyki te są świetne mają ładny bas, jak również. Szczerze mówiąc, jestem zaskoczony, że nie kosztują więcej, za cenę, to jest kradzież. Mam Sony dodatkowe słuchawki, które kosztowały mnie około 60 funtów i wolę używać tych słuchawek Lenovo, ponieważ myślę, że brzmią lepiej, Powodem jest to, że bas na słuchawkach Sony jest zbyt przytłaczający i zabiera z muzyki, podczas gdy z tych słuchawek Lenovo mogę cieszyć się zarówno basy i wzloty bez jednego z nich irytująco przeciążone. Ładnie też pasują do ucha Podsumowując, jeśli nie masz pieniędzy na zakup airpodów, pączków galaktyki lub innych wysokiej klasy słuchaczy, które kosztują 150 funtów+ lub jesteś tylko zwykłym słuchaczem muzyki lub chcesz dać komuś mały prezent to jest idealne dla Ciebie. Za tę cenę jestem pewien, że nie będziesz tego żałował.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2022

    It's a good product, sound also well and good, but they say on banggood description 20hrs play music & I listened nonstop music 5 to 6hrs battery back in normal volume that's not good, but in this prize I am satisfied.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2021

    Przyszło dobrze, testowałem je, ale.. Nie podoba mi się, że ma dziwny dźwięk, który rani ucho. Nie wiem, czy to z powodu konfiguracji, czy dlaczego jest uszkodzony. Będę je dalej testował.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Mała futerał, bardzo wygodne słuchawki douszne i jakość dźwięku, która zaskakuje, w rzeczywistości to doskonały produkt w oferowanej cenie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2022

    Os auriculares chegaram dentro do tempo previsto e em perfeitas condições. Em termos de qualidade/preço são os auriculares melhores que já experimentei. A qualidade de som é boa, tem bons graves, médios e agudos, numa música que tenha vários instrumentos e vocais dá para ouvir com clareza as vozes e os instrumentos. Como recebi agora os auriculares só experimentei em algumas músicas de vários géneros, mas para já estou muito satisfeito com a qualidade de som.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2022

    Przyszło w porządku. Wydaje się być w pełni funkcjonalny i dobrze zbudowany. Jakość dźwięku jest dobra, jednak zakres głośności jest trochę niski. /Połączenie jest stabilne. Nie testowałem jeszcze baterii, ale spadła o 10% w ciągu godziny, więc 5-6 godzin wydaje się być rozsądne. Ogólnie rzecz biorąc, jestem zadowolony z tego za podaną cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    Dostarczone, {y: i}, - Zaskakująco, mają zaskakująco wysokiej jakości dźwięk, mówię, że na kranie, odbywa się w mgnieniu oka, jakość przetwarzania, jest bardzo dobra Dziękuję, Michal

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2022

    przyjemne słuchawki, przyzwoite brzmienie, łatwo łączą się z telefonem, minusy b.słaby mikrofon do rozmów, polecam słuchawki w niskiej cenie, git why

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2022

    Ekspedycja-transport-dostawa. Według przeszłości, bardzo szybka wysyłka zamówiona 30.04.2022 dostarczona 17.05.2022. OSTRZEŻENIE NOWOŚCI dla Czech. Zamówione na adres, ale dostarczane za pośrednictwem usługi Wysyłka do automatu ALZA BOX, bardzo blisko adresu dostawy. Powiadomienie SMS z kodem i adresem ALZA BOX. Całkowicie bez komplikacji, ale muszą być odebrane w ciągu 24 godzin. To nawet lepsze niż poczta, bo nie ma nic złego. Nie musisz się martwić, ja tylko wskazuję tę wiadomość. Płatność była taka sama jak wcześniej. Kompletna satysfakcja z transportu. Produkt Lenovo TWS Bluetooth 5.1 bezprzewodowe słuchawki LP40 Pro Jestem bardzo zadowolony z jakości, dobry bas.dobry dynamika. Lekki mały i z wystarczającą mocą dźwięku. To nie jest ucisk w uszach. Mogę ocenić-Próbowałem kilka podobnych urządzeń. Szybkie parowanie, trochę gorszy mikrofon podczas rozmowy. Dobra wytrzymałość, zgodnie z testem. NIE Wodoodporny - nie do pływania. Jest to nieprawidłowo zaznaczone w menu. W przeciwnym razie jestem bardzo zadowolony i mogę gorąco polecić. Ekspedycja-transport-dostawa. Powrót do przeszłości, co szybkie tempo jest opublikowane w dniu 30.04.2022 17.05.2022. UWAGA NOWOŚĆ dla Czech. Zamówione, ale tylko za pośrednictwem ALZA BOX w naszej własnej obsłudze klienta, co pomoże nam w obsłudze klienta. SMS z kodem ALZA BOX i innymi opcjami. Jeśli nie dłużej, ale musi zostać podrasowany do 24 godzin. Możliwe jest również, że nie ma żadnego ryzyka. Nie mów mi, ja tylko wskazuję tę wiadomość. List został wydany jak najszybciej, jak to możliwe. Absolutna ingerencja w transport. Produkty - Lenovo TWS bluetooth 5.1 Bezprzewodowe słuchawki LP40 Pro Jestem bardzo zadowolony z właściwego, dobrego basu. Dobra dynamika. Lekki kabel i wytrzymaj moc w dźwiękoszczelnej. Nie wygląda na to, że jest w środku. Mogę powiedzieć, że miałem wcześniej problemy. Szybkie przewijanie, łatwe chodzenie po rozmowie. Poddaj się testowi, dobra wytrzymałość. Oto Wodoodporny - nadający się do wody. To jest niepoprawnie s

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2022

    Dzień dobry ludzie może ktoś mi pomóc proszę Otrzymałem dzisiaj te słuchawki bluetooth Lenovo program jest, że nie włączam więcej niż 3 godziny, a światło zawsze pozostaje czerwone i słuchawki nie włączają się w ogóle daj mi odpowiedź dziękuję bardzo Serdeczne pozdrowienia Bzhetaj Pjerin z Włoch Lombardia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$50.81
    • US$14.99
    • US$17.99
    • US$79.99
    • US$17.99
    • US$16.99
    • US$20.99
    • US$29.99
    • US$43.99
    • US$44.99