Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(352)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(352)
    • 5 Star(311)
    • 4 Star(32)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/01/2021

    Πρώτη εντύπωση πολύ καλή. Ποιότητα ήχου πέρα από τις προσδοκίες . Εξαιρετική ποιότητα για τα χρήματα που έδωσα . First impression very good. Sound quality is very good better than my expectation. Very good value for money!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Jak na muzykę, słuchawki są naprawdę ładne i mają całkiem dobry dźwięk. Są też bardzo małe i idealnie pasują bez uczucia, że upadną. Negatywne słowa nie są tak dobre, skoro rozmówca cię nie słyszy. Poza tym, słyszany język jest chiński, choć nie ważne jak bardzo się starałem, nie mogłem go przekonać do mówienia po angielsku. Na koniec należy wspomnieć, że ma port typu c. To był jeden z powodów, dla których go dostałem, bo nie chciałem, żeby miał micro USB, bo to stary protokół i jestem rozczarowany. Łopatka bardzo tanią cenę, dobre wyniki w muzyce i to, że są małe, wynagrodziło mi to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Otrzymany w idealnym stanie, w oryginalnym, szczelnym opakowaniu. Włożyłem mały ładunek i się zatrzymał. Bardzo łatwo zmienić język. Doskonały produkt. Polecam wszystkim z Banggood.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Naprawdę ładne za tą cenę!!! Parowanie jest bardzo proste!! Baza magnetyczna podczas ładowania wewnątrz walizki! Dźwięk nie jest jak Samsung Galaxy Buds, ale nie można narzekać na cenę i jakość!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    Te są lekkie, i odwołaj hałas na tyłach! To zajęło 14 dni roboczych, najdłuższe z moich zamówień. Mieszkam w Niespodzianka w Arizonie i to jest moje 10 zamówienie z Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2021

    Przybył we właściwym czasie i formie, podobał mi się rozmiar i trochę ich użyłem i uważam, że są dobre na chwilę obecną, jakościowe akordy cenowe, nie podobało mi się to, że w opisie było napisane jedzenie typu C, a to nie tak, To mikrousb. Dlatego daję mu 4 gwiazdki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Paczka dostarczona 6 dni po moim zamowieniu, w doskonałym stanie, z całą zawartością. Słuchawki są już załadowane, tak samo jak pudełko ładowania. Więc mogą być użyte od razu. To był mój pierwszy zakup i jestem z niego bardzo zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Niska cena (15€), za przyzwoitą jakość, ponieważ brzmią dobrze, są bardzo małe i nie mają podkreślonych częstotliwości (średniej lub basowej) bez podania więcej niż jasne! Dla słuchawek do korzystania z telefonu są świetne... Wysłane w krótkim czasie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Przybyli wcześniej niż się spodziewaliśmy. Próbowałem ich i mają dobry dźwięk, pasują bardzo dobrze do ucha i synchronizacja z komórką jest szybka i prosta. Radzę im

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    Fenomenalne słuchawki, rzemiosło pierwszej klasy, design i jakość nie prowadzą do pytania wszystkich zaleceń zakupowych. Doskonała jakość dźwięku ładnie przylega do uszu i tak, jakbyś nie miał żadnych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 832
    • Ft6 472
    • Ft10 323
    • Ft11 405
    • Ft7 397
    • Ft13 529
    • Ft4 314
    • Ft14 242
    • Ft7 397
    • Ft5 855