Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(27)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(27)
    • 5 Star(26)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/12/2020

    Maska jest ładna, ale rozmiar to kobieta. Ludzie będą mali

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2020

    Wygodna maska, której używam głównie do jazdy na rowerze. Zamówiłem też dodatkowe filtry.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2020

    Wspaniale!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2020

    Podoba mi się to trochę bardziej niż biała maska z wentylatorem, dlatego ma krzemową część ust, która utrzymuje powietrze bez zapadania się na nos i usta. Jedyne, co mam, to to, że cała maska jest po prostu wycięciem neoprenu, co oznacza, że paski nie wytrzymają długo, ale na zewnątrz pokrywa po prostu trzyma krzem i wachlarz na twarzy, więc z odrobiną pomysłowości można prawdopodobnie zastąpić Cutter zakrywa inną maską. Ważną częścią tej jednostki jest wentylator i krzem, który zakrywa nos i usta, aby uszczelnić twarz jak maskę tlenową. Całe powietrze filtrujące przechodzi przez wentylator. Polecam go gorąco!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2020

    Wow, zdumienie na twarzach ludzi sprawia, że noszenie tej maski przypomina Batmana, podczas pandemii jako kluczowego pracownika jest niezbędne, żeby nie było duszno, wszyscy pracownicy szpitala prosili o połączenie, przyjaciele też. Bardzo przydatne do joggingu, jazdy na rowerze, treningów itp. 3 zmiany prędkości powietrza 😎 Jeśli nadal to czytasz i nie wcisnąłeś jeszcze zakupu 😱.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2020

    Podoba mi się ta maska na twarz. Silikonowa wkładka sprawia, że jest wygodna i dobrze uszczelnia. Mam podobną, białą, ale bez silikonowej wkładki, a ta wygrywa ręce w dół. Polecam tę maskę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2020

    Bardzo mądra konstrukcja - o wiele lepsza niż w innych „pasywnych" maskach! Spójrz na &! Oddychanie jest naprawdę łatwe, a dzięki „zamknięciu powietrza" spowodowanemu ciśnieniem, czuje się o wiele bezpieczniej niż w innych maskach!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2020

    Pasek, który mi się wokół ucha złamał, a zewnętrzna część maski pęka. Żądam zwrotu pieniędzy lub maski zastępczej. Proszę powiedzieć, co mogę zrobić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2020

    Bardzo mądra konstrukcja - o wiele lepsza niż w innych „pasywnych" maskach! Spójrz na &! Oddychanie jest naprawdę łatwe, a dzięki „zamknięciu powietrza" spowodowanemu ciśnieniem, czuje się o wiele bezpieczniej niż w innych maskach!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2020

    Nawet one trochę trwało, aby dostarczyć, ale to z powodu koronawirusa, wygląda świetnie i dotyk jest bardzo miękki, waży niewiele i ma 3 prędkości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 693
    • Ft7 738
    • Ft10 739
    • Ft12 351
    • Ft15 411
    • Ft14 284
    • Ft31 580
    • Ft6 387
    • Ft6 507
    • Ft8 269
    • Ft19 923
    • Ft17 250
    • Ft19 548
    • Ft3 578
    • Ft6 013
    • Ft2 927
    • Ft17 292
    • Ft2 275