Opinie klientów

4.94 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(35)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(35)
    • 5 Star(33)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/11/2020

    Doskonały i system operacyjny wykonany z dobrego materiału aluminium!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2020

    Bardzo ładny. Dobra jakość. To trzyma moje słuchawki naprawdę dobrze. Szybka dostawa

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Solidny produkt, miłe rozwiązanie dla zestawu słuchawkowego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2021

    Ładnie leży pod moim biurkiem i idealnie pasuje do słuchawek. Nie jest łatwo używać śrub, ponieważ układa się dokładnie w sposób wspornika trzymając słuchawki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Bardzo ładny nawias, piękne materiały i wykończenie. Używając do powieszenia na słuchawce Xboxa pod stolikiem do kawy. Niewiele po stronie ceny być może dla jednego małego wspornika, ale jakość odpowiada kosztowi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Czarne aluminium jest dobrze wykończone i bardzo schludne. Jest wyposażony w 2 śruby, jak również taśmę klejącą z tyłu, co ułatwia montaż. Jedynym negatywnym jest głupie piętno na dole stoiska. Ale najlepiej, żeby tego nie było widać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    Byłem zaskoczony jakością tego produktu, wykonanego z aluminium i dobrze wykończonego. Idealne do zadania 👍🏼

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2020

    Bardzo dobry towar. Na zdjęciu pojawia się z lustrzanym obrazem, ale w vdd jest matowy, co dla mnie jest najlepsze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2021

    Dobry produkt. Bardzo łatwo trzyma moje słuchawki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Produkt zgodny z opisem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7,124
    • Ft8,142
    • Ft9,499
    • Ft8,821
    • Ft7,803
    • Ft12,214
    • Ft9,160
    • Ft11,412
    • Ft7,124
    • Ft16,040
    • Ft9,499
    • Ft13,232
    • Ft9,253
    • Ft6,784
    • Ft10,178
    • Ft16,966
    • Ft8,821
    • Ft3,730