Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(122)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(122)
    • 5 Star(117)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/09/2021

    Wyrób jest wysokiej jakości. Jestem usatysfakcjonowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Uwielbiam ten produkt jakosc z bardzo cenowa. Dotarło idealnie. Zalecany produkt. Bardzo szybka wysyłka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Wygląda na dobrą jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2020

    Te końcówki z pianki są najlepsze, jakie kiedykolwiek miałam, ale są bardzo wygodne i pasują do każdego ucha. Ale naprawdę jestem bardzo zadowolony z zakupu tych porad słuchawkowych i kupię je ponownie i dostawa produktu w przeciwieństwie do innych razy z innych elementów był dość szybki, ale bardzo szczęśliwy dziękuję bardzo 🙂

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2018

    В кейсе для хранения находятся два вида амбюшур трех типоразмеров - это пенные и силиконовые, так-что можно подобрать под любую музыку.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2017

    Great set of eartips. The grey-green pairs isolate well and give the earphones a little bit more bass. The red foam eartips isolate all background noise and give a crystal clear sound.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2019

    Good quality for affordable price. I love this..

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2018

    If you have some problem with these types of earphones, maybe this set could or could not help you. I'm using the smallest version of the brown piece, the rest is pretty damn big, these ones are ok, but still fall of of my ears sometimes, maybe my ears are not regular sizes.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/06/2018

    В комплекте 6 пар амбушюр разных размеров. 3 пары силиконовых и 3 пары из пенистого материала.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2020

    Świetny produkt, polecam 👏👏👏

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 916
    • Ft2 062
    • Ft2 268
    • Ft7 188
    • Ft3 402
    • Ft4 684
    • Ft4 422
    • Ft2 268
    • Ft5 674
    • Ft2 835
    • Ft4 159
    • Ft6 536
    • Ft2 947
    • Ft3 923
    • Ft9 839
    • Ft11 010
    • Ft14 382
    • Ft4 159