Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(36)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(36)
    • 5 Star(35)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/12/2021

    Miałem szczęście, że udało mi się złapać ten zestaw. Ładnie zapakowane w kartonowe pudełko i opakowanie z pianką, zostało dostarczone w około 25 dni, przy drzwiach. Zestaw zawiera wiele dodatków i dodatków, co sprawia, że jest to bardzo dobry stosunek jakości do ceny. Występuje z uchwytami 1/8 cala i 3 mm. Posiada również mocowanie ledowe zasilane przez 2 małe baterie CR. Wał giętki jest wliczony w cenę. Niezbyt hałaśliwy przy pełnej prędkości. Wielkie dzięki!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2021

    Jest to zdolne wiertło obrotowe. Nie ma żadnego chwiejenia się w głowie. Jest kompatybilny z akcesoriami i mocowaniami Dremel. Możesz zobaczyć na zdjęciu, próbowałem już z Dremel 335 routera i działa idealnie. Ma nawet instrukcję, że faktycznie należy do Dremela, jeden zawias z plastikową obudową jest zepsuty. Przykleiłem ją z powrotem, wygląda na to, że trzyma się tak daleko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2021

    Wydaje się, że jest to jakość opisana. Niestety, jeszcze go nie testowałem, ale mam nadzieję, że działa jak opisano i działa poprawnie. Dzięki, ale nie mogę się doczekać

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2021

    Very nice and carefully packed product. I didn't put it to the test because i ordered it for someone else. The price though for its contents is very low (I bought it for less than 30 Euros).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2021

    Produkt dobrze zapakowany, przyszedł zgodnie z zamówieniem dokładnie, i działa idealnie użyłem 60% wszystkich akcesoriów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    To wygląda bardzo dobry produkt, który muszę przetestować

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2021

    Dziękujemy za szybką dostawę i dobry sprzedawca poleca i życzy powodzenia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2021

    Well packaged and arrived on time. I use it for cleaning up wooden jobs done on my CNC router. The plastic carry case is a bonus'

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    Nie, nie, nie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2022

    Gracias Banggood por el producto tan útil !!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$32.99
    • US$19.99
    • US$32.99
    • US$11.99
    • US$41.49
    • US$95.99
    • US$49.99
    • US$59.99
    • US$63.99
    • US$36.99