Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(34)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(34)
    • 5 Star(31)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/04/2022

    Wszystko działa tak, jak powinno... Jednak opakowanie i maszyna były tłuste olejem, więc wierzę, że maszyna pójdzie tak, jak powinna...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Majqo
    SK
    23/03/2022

    Całkiem dobrze, z wyjątkiem materiału na okładkę, ale do domowego mycia samochodu i tarasów, świetnie w tej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2022

    Very nice. Powerfull...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2022

    Jeszcze nie przetestowałem, ale jest w porządku i w bardzo dobrym opakowaniu. Ufam Banggodowi, dziękuję bardzo. Pewnie kupię jeszcze raz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2022

    Zaskakująco dobre, funkcje bezpieczeństwa i zamki wykraczające poza oczekiwania, przyzwoita moc do użytku w domu / garażu. Żeby uniknąć kłopotów, kupiłem filtr za 5 euro. Lokalni sprzedawcy dają za ten przedmiot około 200 euro.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2022

    Świetna działa dobrze, jedyną wadą wąż zbyt sztywny, i przybył wcześniej, cena uzgodniony

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2022

    Wystarczająca presja. W moim przypadku dysza jest zapchana. Odkręciłem go cienką igłą.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2022

    Dobra jakość, szybka wysyłka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2022

    Ciśnienie ok, łatwa regulacja kształtu dyszy

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2022

    spedizione come al solito veloce, prodotto arrivato integro. Appena lo provo scriverò l'opinione.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$41.99
    • US$39.99
    • US$47.99
    • US$59.99
    • US$34.99
    • US$32.99
    • US$102.74
    • US$36.99
    • US$62.99
    • US$39.99
    • US$49.99
    • US$59.99
    • US$84.99
    • US$36.99
    • US$62.99
    • US$34.64
    • US$49.99
    • US$18.99