Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(56)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(56)
    • 5 Star(52)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/04/2022

    Wszystko działa tak, jak powinno... Jednak opakowanie i maszyna były tłuste olejem, więc wierzę, że maszyna pójdzie tak, jak powinna...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2022

    Doskonały produkt, szybka dostawa. Bardzo intensywna presja. 4db. Mam tu myjkę wysokociśnieniową, 2 karchery i 1 szt. czarny & decker, ale ta Mansela jest najsilniejsza! Kanister z pianki też działa dobrze. Wąż, z drugiej strony, jest bardzo sztywny, a urządzenie zawsze spada podczas użytkowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2022

    Very nice. Powerfull...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2022

    Jeszcze nie przetestowałem, ale jest w porządku i w bardzo dobrym opakowaniu. Ufam Banggodowi, dziękuję bardzo. Pewnie kupię jeszcze raz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2022

    Dobra jakość, szybka wysyłka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2022

    Zaskakująco dobre, funkcje bezpieczeństwa i zamki wykraczające poza oczekiwania, przyzwoita moc do użytku w domu / garażu. Żeby uniknąć kłopotów, kupiłem filtr za 5 euro. Lokalni sprzedawcy dają za ten przedmiot około 200 euro.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Majqo
    SK
    23/03/2022

    Całkiem dobrze, z wyjątkiem materiału na okładkę, ale do domowego mycia samochodu i tarasów, świetnie w tej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2022

    Produkt zgodny z opisem, dobry produkt, dobre opakowanie, szybka dostawa, dobry sprzedawca, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2022

    Bardzo dobry, Szybka wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2022

    top produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$41.99
    • US$38.99
    • US$59.99
    • US$32.99
    • US$64.99
    • US$39.99
    • US$34.99
    • US$61.99
    • US$84.99
    • US$44.99
    • US$89.99
    • US$52.99
    • US$44.99
    • US$83.99
    • US$36.99
    • US$29.99
    • US$83.99
    • US$268.99