Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(44)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(44)
    • 5 Star(41)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/10/2021

    Jestem po prostu zaskoczony i zachwycony, że ten zestaw można kupić za tak małą cenę. W naszym kraju kosztowałoby to kilka razy więcej. Został dostarczony bardzo szybko i na czas, ale nigdy wcześniej nie miałem problemu. Całość przyszła, bo była w paralonie i była darmowa dostawa. W moim przypadku zestaw był z jedną baterią, ale mam piłę z tej firmy i baterie pasują bezbłędnie, co jest ogromnym plusem! Co zawiera: 1)Шуруповерт 2)Аккумулятор 3) Trzy dysze do polerowania i czyszczenia 4) Cały zestaw wierteł, odkręcane dysze 5)Ładowanie akumulatora 6)Сумка Śruba działa idealnie przy wszystkich 25 prędkościach i 3 trybach pracy. Istnieje również latarka, która jest bardzo wygodna do pracy w nocy i tam, gdzie jest bardzo mało światła. Ładowanie zapewnia nieprzerwane ładowanie. Torba jest bardzo łatwa do przenoszenia. Polecam ten produkt każdemu. Dziękuję wam wszystkim za uwagę.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2021

    Bateria ma pojemność tylko 1500mah. Lekkie i kompaktowe wiertło. Pokazuje czas, jaki to trwa. Widzę największą słabość w Chucku, który nie ma automatycznego zamykania.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2021

    Bardzo dobrze! dotarł w 26 dni po zamówieniu. Podobała mi się jakość i wykończenie. Torba podręczna jest dobra i praktyczna. Dwie baterie są w sam raz. Mały szczegół, że przycisk 1 i 2 zostały odwrócone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2021

    Шуруповерт świetnie, dostarczone w trzy tygodnie. Są trzy szczotki, zestaw bitów i wiertło. Doskonała jakość, sprawdzona wydajność. Nie ma problemu, wszystko działa. Szczotki świetnie nadają się do czyszczenia dywanów z wełny zwierzęcej i włosów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Wszystko wchodziło i wychodziło.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2021

    expédition très rapide ,à voir a l'usage

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2021

    Szczegóły na moim kanale YouTube Mehmet Offical

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2021

    Oryginalny Cuman lama-lama sekali jerrrrrr

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2021

    Dostawa została wykonana do mnie w 11 dni bez skazy opakowanie na teraz produkt jest znakomity działa wszystko, wart każdego centa wydanego, potwierdzę moją ocenę po pewnym czasie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2021

    Bezszczotkowe wiertło o dobrej mocy. Sprzęt jest dyskretny, a akumulator ładuje się (4 led). Jakość w stosunku do ceny ê naprawdę dobry. Dostawa dotarła zgodnie z planem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft16 390
    • Ft23 095
    • Ft17 341
    • Ft12 872
    • Ft16 226
    • Ft9 833
    • Ft7 571
    • Ft28 397
    • Ft5 898
    • Ft7 190
    • Ft18 997
    • Ft27 639
    • Ft31 439
    • Ft16 659
    • Ft24 990
    • Ft14 007
    • Ft11 800
    • Ft28 653