Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(92)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(92)
    • 5 Star(87)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/10/2021

    I received antenna tuner in version C well wrapped. It took some time to find the instruction manual for connecting between the display and the motherboard. This manual should have been included in the shipment. The parts were assembled and a box was constructed and printed on a 3D printer. The box is made large for good flow of air and placement of switches.. I have now tested out the ATU itself and it features and it funtioned very well. The device tunes up to 600 ohms. That is, VSWR up to 1:6.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2021

    Bardzo ładny produkt, a także szybka dostawa. Polecany sprzedawca.. Ale rzecz biorąc pod uwagę, myślę, że O zastąpi te toroidy.. Dym wydobywa się z jednego z nich. Więc dobrej jakości Ferrite jest koniecznością. Ale ogólnie dobry pakiet dla Ham's

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Dotarł bez kabla USB. Przed kilkoma dniami zakupiłem inne urządzenie z kablem USB, ale to odbierane bez kabla USB.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Działa dobrze. Wysłany bez instrukcji obsługi ani przewodnika użytkownika. Ale może być z powodzeniem zmontowany i przyłączony do mojego radia. Tanie i praktyczne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Jak na razie wygląda dobrze, nie miałem jeszcze okazji go wypróbować. 39 dni na wysłanie paczki do Szwecji wydaje się niesamowicie powolne. Jestem w trakcie ładowania baterii, a potem testowania.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Dziękuję banggoot, mimo opóźnienia w dostawie z powodu błędu systemu. Jestem zadowolony z usług. Wypróbuj urządzenie, mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    Este deja al doilea comandat, funcționează perfect, iar prețul este imbatabil.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2021

    ATU100 W... Odpowiada opisowi sprzedawcy. Testowany i jego funkcje są interesujące i pozwalają na dobrą analizę anteny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2021

    Towary otrzymane, ale nie próbowały. Nie, nie, nie, nie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2021

    Dobry produkt i jakość. To praca, ale nie ma instrukcji obsługi w opakowaniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft22 072
    • Ft3 692
    • Ft79 981
    • Ft36 150
    • Ft41 589
    • Ft76 782
    • Ft8 494
    • Ft14 074
    • Ft41 589
    • Ft5 170