Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(20)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(20)
    • 5 Star(19)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/02/2022

    Laser jest dobrze zapakowany do transportu. Wszystkie części są zaznaczone. Poszczególne torby zawierają części do każdego kroku (patrz zdjęcia). Dostarczane są również narzędzia. Montaż jest dość prosty, a jakość montażu jest bardzo dobra. (Wstawiłem zdjęcie do kroku 2 jako przykład). Urządzenie nie zajmuje dużo miejsca i jest łatwe do poruszania się. Jedyną skargą, jaką musiałbym złożyć, byłoby to, że w pobliżu musiałem mieć komputer. Szkoda, że nie jest samodzielny ani bezprzewodowy jak drukarka lub skaner. Dzięki temu łatwiej będzie z niego korzystać. Spróbuję znaleźć system, który pozwoli na połączenie USB z Wi-Fi lub Bluetooth. Ponieważ nie mogę umieścić go obok mojego komputera stacjonarnego, a ekran mojego laptopa już nie działa. Coś wymyślę. Teraz wszystko co musimy zrobić, to przetestować to. W razie problemów wrócę do komentarza. Jeśli ten komentarz okaże się pomocny, proszę kliknąć na przycisk, który pasuje. Zachęca to do szczegółowych komentarzy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Wow ta maszyna jest imponująca, montaż był trochę trudniejszy niż myślałem, że będzie i w rzeczywistości lekko uszkodziłem dwa rolki podczas instalacji głównej wiązki, na szczęście nie ma wpływu na wydajność maszyn. Mimo, że maszyna ta jest mała, ma jedne z najlepszych funkcji na rynku. I jakość wykonania jest niesamowita..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2021

    Jestem naprawdę zadowolony z wyników uzyskanych przez ten grawer. Musiałem podrasować ustawienia, dopóki nie zrobiłem tego dobrze. To dobrze wydane pieniądze. Bardzo lekki i przenośny.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2022

    To nie działa, nie działa. Skontaktuj się ze mną na

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2022

    Das Gerät funktioniert einwandfrei. Schnell augebaut, und sofort bereit zum Laser'n. Software LightBurn kann ich nur empfehlen, es lohnt sich.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Jako brytyjski producent noży, szukałem procesu, aby umieścić moje Makers Mark na ostrzach, ta wysokiej jakości maszyna wykonuje bardzo wytrzymałe, aby umieścić na stali nierdzewnej i węglowej, co pozwala mi zmienić całe podejście do tego zadania. Laser przybył w odpowiednim czasie i jak stwierdzono wymaga tylko trochę pracy, aby zbudować, a łożysko pasowe i wałkowe było jedynym etapem, po zainstalowaniu wolnego oprogramowania, wyniki osiągałem w kilka minut. Bardzo zadowolony, film pojawi się na youtube „Ostrze Wessex" wkrótce (listopad 3), więc można zobaczyć wyniki, ale w skrócie, dokładne oznakowanie na skórze, ply i stali sprawia, że ten Atomstack P7 jest świetną inwestycją.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2022

    Firmy są dobre, jeśli mogą rzeczywiście dostawać paczki do nas szybciej bez żadnych czkawek ⭐️⭐️⭐️⭐️

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2022

    Nie ma przewodnika instalowanego oprogramowania

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2021

    Produkt mto zadowalający i natychmiastowy. Przyleciał wczoraj i na razie testowany tylko na drewnie. Działa dobrze, bardzo zadowolony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2022

    Excelente

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$289.00
    • US$594.99
    • US$304.99
    • US$284.00
    • US$219.99
    • US$1,099.99
    • US$269.00
    • US$119.99
    • US$209.99
    • US$259.00