Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(59)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(59)
    • 5 Gwiazda(56)
    • 4 Gwiazda(0)
    • 3 Gwiazda(1)
    • 2 Gwiazda(1)
    • 1 Gwiazda(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/01/2022

    W końcu mogę ciąć drewno! Ulepszyłem mój laser Atomstack A5 i teraz tnę 3mm skrzynki MDF bez problemu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2021

    Świetny moduł laserowy Jestem bardzo zadowolony. Duża moc... cięcie bez problemów tablet o grubości 1,6cm

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2022

    Może ciąć 3mm mdf z mnóstwem takich jak od 100/100/1 do 200/100/2 do 500/100/5, musisz bardzo dobrze dostosować punkt centralny, z nieco mniej skupiony niż ten, który jest z nim. To robi małą różnicę Wolę wyciąć z 450/100%/5 tylko dla pewności, że nie mogę wyciąć więcej niż 14mm sosny 15mm, ponieważ nie jest wystarczająco ogniskowa i nie mogłem wyciąć 4m mdf pomimo wszystkich moich prób Pisze pięknie na stalowej powierzchni jak nóż

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2022

    Szybka wysyłka, swietna. Laser jest bardzo potężny i działa bardzo dobrze z Neje jestem bardzo zadowolony

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2022

    Używałem już Atomstack A5, wyjąłem go i włożyłem M50 pro do tej samej maszyny, to idealne dopasowanie, i ma świetne cięcia, które są trzy razy mocniejsze niż kiedyś. Robi to, co robią bardzo drogie maszyny. Weź to bez zastanowienia, ładunek zależy od odległości. Do Turcji dotarł w 15 dni z Chin. Cieszę się, że jest na służbie celnej i przynieśli ją prosto do domu

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2022

    Laser działa jak w reklamie. Fakt, że nie musisz się skupiać jest świetny. Ze względu na długość skupionej wiązki, to naprawdę dobrze tnie. Małym negatywnym dla mnie jest fakt, że nie można zobaczyć małej kropki, gdy próbujesz wyrównać laser z obrabianą maszyną. Albo kiedy oprawiasz swój przedmiot.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2022

    Korzystając z lasera teraz przez 1 tydzień na moim A5. Jestem bardzo zadowolony z wyniku. Dla mnie jest on głównie używany do cięcia sklejki 3mm i doskonale sprawdza się przy prędkości 300mm/min i 100% mocy w 1 przejściu. Modernizacja A5 jest bardzo prosta. Był gotowy do pracy w 15 minut.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2022

    Laser jest świetny i kompatybilny z Twoo Trees bez problemu. Używam Lightburna jako oprogramowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2022

    Wszystko idealnie, przybyłem wcześniej |

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2021

    W pełni zadowolony, idealny do cięcia i grawerowania, to ze względu na bardzo wąskie światło lasera. Dwa cięte przedmioty mają średnicę 50 mm grubości 5 mm

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$299.00
    • US$129.00
    • US$459.99
    • US$899.99
    • US$479.00
    • US$549.00
    • US$549.00
    • US$31.93
    • US$49.99
    • US$87.99