Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(45)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(45)
    • 5 Star(43)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/08/2022

    Używałem już Atomstack A5, wyjąłem go i włożyłem M50 pro do tej samej maszyny, to idealne dopasowanie, i ma świetne cięcia, które są trzy razy mocniejsze niż kiedyś. Robi to, co robią bardzo drogie maszyny. Weź to bez zastanowienia, ładunek zależy od odległości. Do Turcji dotarł w 15 dni z Chin. Cieszę się, że jest na służbie celnej i przynieśli ją prosto do domu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2022

    Może ciąć 3mm mdf z mnóstwem takich jak od 100/100/1 do 200/100/2 do 500/100/5, musisz bardzo dobrze dostosować punkt centralny, z nieco mniej skupiony niż ten, który jest z nim. To robi małą różnicę Wolę wyciąć z 450/100%/5 tylko dla pewności, że nie mogę wyciąć więcej niż 14mm sosny 15mm, ponieważ nie jest wystarczająco ogniskowa i nie mogłem wyciąć 4m mdf pomimo wszystkich moich prób Pisze pięknie na stalowej powierzchni jak nóż

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2021

    W pełni zadowolony, idealny do cięcia i grawerowania, to ze względu na bardzo wąskie światło lasera. Dwa cięte przedmioty mają średnicę 50 mm grubości 5 mm

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2021

    Świetny moduł laserowy Jestem bardzo zadowolony. Duża moc... cięcie bez problemów tablet o grubości 1,6cm

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2022

    Szybka wysyłka, swietna. Laser jest bardzo potężny i działa bardzo dobrze z Neje jestem bardzo zadowolony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2022

    To jest genialne. Był bardzo dobrze zapakowany. To było trochę trudne do zainstalowania ze względu na małe obrazki w podręczniku, ale znalazłem samouczek na YouTube. Działa fantastycznie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2022

    W końcu mogę ciąć drewno! Ulepszyłem mój laser Atomstack A5 i teraz tnę 3mm skrzynki MDF bez problemu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2022

    Wszystko idealnie, przybyłem wcześniej |

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2022

    Szybka dostawa, bardzo dobre opakowanie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2022

    Lepszy niż się spodziewałem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$89.00
    • US$259.99
    • US$29.99
    • US$139.00
    • US$12.69
    • US$359.99
    • US$20.69
    • US$13.85
    • US$27.71
    • US$358.99