Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(375)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(375)
    • 5 Star(340)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(12)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/09/2021

    Użyte oprogramowanie: LaserGRBL Kupiłem nowy WAINLUX K6 3000mW ATOMSTACK A5 30W ⇒ A5 PRO 40W i wypróbowałem go. Instrukcja obsługi nie jest dostępna w języku japońskim, ale można ją łatwo zmontować patrząc na zdjęcie! Waga również PRO jest zaprojektowana tak, aby była dość lżejsza i łatwiejsza do przenoszenia niż inne serie ATOMSTACK Nie tylko wyroby ceramiczne i skórzane, ale także stal nierdzewna i inne metale mogą być łatwo rzeźbione, jeśli pomalujesz powierzchnię rzeźby na czarno! Istnieją również specjalne farby do grawerowania metalu, które są drogie i można je zastąpić olejnymi i na bazie wody długopisami(^)b [Środki ostrożności] Lepiej jest spróbować rzeźbić w cienkim metalu, stopniowo zwiększając ustawienie (metal może zniekształcać!) ← Podczas rzeźbienia, położyć pod nią solidną matę. (Przy rzeźbieniu w tekturze lub drewnie, może przejść z powodu błędnej konfiguracji.) Sadza jest generowana podczas rzeźbienia w drewnie, więc dobrze jest zainstalować wentylator lub pracować z małym wentylatorem Praca w pokoju powoduje trzepotanie sadzy, a wszystko w pokoju pokryte jest sadzą (^^; · Drewno musi być ustawione zgodnie z typem drzewa, w przeciwnym razie będzie gotowe Chociaż skupienie nie jest wymagane, długość ogniskowej rzeźby na zakrzywionej kuli zmienia się bez użycia dedykowanych części, tak nierówne jest spalanie po zakończeniu.

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2022

    Very good product, nicely packaged. Even though the box was damaged in transport all parts were intact. It's very powerful laser, it cut 4mm ply in one pass at 200mm like butter leaving straight edges for perfect assembly. Also very good for engraving and etching. You can etch glass easily in one pass, I just did a quick test on glass. I'm very pleased with this laser, all recommendation.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2021

    Top wysyłka i serwis, produkty wysokiej jakości, tylko mały problem kable często wieszają części, które mają być wygrawerowane, gdy zmiany kierunku są szybkie lub częste, huśtawka doprowadza je do poziomu różnych części maszyny lub części, które mają być grawerowane, Aby tego uniknąć, włożyłem szynę 35x20 R28 na obu osiach łańcuch 10x20 R28 Carrier, używam go z oparzeniem światłem, Konfiguracja programu i łatwe, gdy Windows ma wszystkie aktualizacje, w przeciwnym razie zmiana portów COM, aby znaleźć; Szkoda, że A10 pro wychodzi dopiero teraz!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2021

    Szybko i precyzyjnie tnie i szybko. Instrukcje montażowe moim zdaniem nie tak jasne (ale łatwe do odgadnięcia).Bardzo wytrzymałe i stabilne. Proponuję umieścić pod nim warstwę drewna jako podstawę, a następnie uzupełnić żelazną folią plaster miodu do cięcia. (przynajmniej można zobaczyć laser, gdy uderzasz w drewno lub inny materiał). Bardzo zadowolony z zakupu.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Wysyłka była szybka i grawer przybył dzień wcześniej. Grawer był bardzo dobrze zapakowany, a montaż był prosty i prosty. Mam wygrawerowane wiele losowych obrazów na jakimś kawałku drewna, który miałem, jak również kilka malowanych zapadków ze stali nierdzewnej przy pomocy mocowania wałka R3. Szukaj zalecane prędkości i poziomu mocy dla tego, jaki rodzaj materiału grawerujesz, aby uzyskać przyzwoity start. Moje pierwsze dwa ryciny były trochę nie tak, ale od tego czasu przybliżyłem je nieco bliżej. Gorąco polecam tę jednostkę dla każdego, kto rozważa jeden z tego typu laserów! Nie możesz się pomylić za cenę jednego z nich!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2022

    Laser dotarł do mnie tydzień i 10 dni, a ładunek dotarł dobrze. Testy cięcia: Testowałem z drewnem, które się z nim wiąże, cięcie jest dobre, wzór na tkaninie i haft jest w porządku, nie tnie biały filc. Potrafi pisać po zamalowaniu na nożu. Jakość materiału produktu jest dobra do instalacji, broszura jest wystarczająco wyjaśniona. Produkt jest dobrej jakości, jeśli zamierzasz go kupić, ale moc lasera jest niewystarczająca do cięcia grubego drewna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    🇦🇺🙂 GDZIE z Australii po prostu rozpakowane pudełko nie było żadnych uszkodzeń Australian Power Adapter został dołączony do tego bardzo szczegółowy poradnik wygląda bardzo łatwy do zmontowania 30min, ale nie mam czucia w rękach z uszkodzenie nerwu obwodowego, ale nadal mogę to zrobić tak, jak 🇦🇺🇦🇺🐨🦘🇦🇺🇦🇺🙂

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Produkt jest całkiem udany. Maszyna, która spełni większość moich oczekiwań. A instalacja jest dość prosta. Minęły już trzy miesiące, odkąd go miałam, nie miałam żadnych problemów. Nawet jeśli jestem zmęczony

    Komentarze (17)
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Produkt dotarł do mnie w ciągu tygodnia, pomimo pandemii. Bardzo dziękuję pracownikom Bangood za przygotowanie takiego produktu. Polecam go każdemu, kto chce kupić Atomstack A5 Pro. Miłość i Pozdrowienia.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Dziękuję, jestem bardzo zadowolony z lasera. Nie ma problemów z wysyłką. Aramex odwalił kawał dobrej roboty dostarczając moją jednostkę. Dziękuję wam wszystkim, 👍🏻👍🏻😃😃😃.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$269.00
    • US$529.99
    • US$299.99
    • US$174.99
    • US$159.99
    • US$199.99
    • US$529.00
    • US$699.99
    • US$269.99
    • US$65.99