Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(156)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(156)
    • 5 Star(146)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/02/2021

    Najlepszy LASER w przedziale cenowym i prawdopodobnie najlepsze ze wszystkich, ORTUR jest daleko za tą bestią. Spójrz na moje pierwsze próby, i jestem całkowicie początkującym.. Ekstremalna moc, precyzyjna wiązka kropek. Solidna konstrukcja, Wszystko działa płynnie, nic się nie przegrzewa, orzeł na zdjęciu ma średnicę 11,5 cm, tylko 1przestań, zajęło godzinę, tylko zadziwiający wynik jak na tak tani laser. Twarz jest na kartonie, nie miał więcej drewna :D ale doskonałe wyniki. Chłopaki, mogę to polecić, będziecie zdumieni, ATOMSTACK i Banggood dziękuję wam za tak świetny produkt. Jest wart każdego eurocenta

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2021

    Otrzymany w ciągu 2 tygodni do Kanady, element opisany poza punktem laserowym nie jest kwadratowy, jak każdy inny grawer laser diodowy, punkt jest większy z jednej strony niż z drugiej. Z tym powiedział, że działa świetnie mimo to bardzo dobra zdolność grawerowania jak również cięcia drewna kocham to, tylko szkoda, że lasera ostrość jest tak jak reklamowano

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Zgromadzenie było proste z podanymi instrukcjami. Zebrać i przetestować druk w mniej niż godzinę... Może 30 minut. Strona atomstack3d ma znacznie lepszą dokumentację w porównaniu z tym, kiedy została zapowiedziana na pre-order. Istnieje przewodnik, jak go obsługiwać lasergrbl, jeśli nie znalazłeś żadnych filmów na Youtubie opisujących konfigurację i wykorzystanie oprogramowania. Ponadto transport był szybki! Kiedy po raz pierwszy powiadomiono, że przedmiot został wysłany w połowie marca, podano datę majową. To było rozczarowanie zwłaszcza, że dostawa miała trwać 15-30 dni... Ku mojemu zaskoczeniu w ciągu 2 tygodni od zgłoszenia, że dotarł!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2021

    Użyte oprogramowanie: LaserGRBL Kupiłem nowy WAINLUX K6 3000mW ATOMSTACK A5 30W ⇒ A5 PRO 40W i wypróbowałem go. Instrukcja obsługi nie jest dostępna w języku japońskim, ale można ją łatwo zmontować patrząc na zdjęcie! Waga również PRO jest zaprojektowana tak, aby była dość lżejsza i łatwiejsza do przenoszenia niż inne serie ATOMSTACK Nie tylko wyroby ceramiczne i skórzane, ale także stal nierdzewna i inne metale mogą być łatwo rzeźbione, jeśli pomalujesz powierzchnię rzeźby na czarno! Istnieją również specjalne farby do grawerowania metalu, które są drogie i można je zastąpić olejnymi i na bazie wody długopisami(^)b [Środki ostrożności] Lepiej jest spróbować rzeźbić w cienkim metalu, stopniowo zwiększając ustawienie (metal może zniekształcać!) ← Podczas rzeźbienia, położyć pod nią solidną matę. (Przy rzeźbieniu w tekturze lub drewnie, może przejść z powodu błędnej konfiguracji.) Sadza jest generowana podczas rzeźbienia w drewnie, więc dobrze jest zainstalować wentylator lub pracować z małym wentylatorem Praca w pokoju powoduje trzepotanie sadzy, a wszystko w pokoju pokryte jest sadzą (^^; · Drewno musi być ustawione zgodnie z typem drzewa, w przeciwnym razie będzie gotowe Chociaż skupienie nie jest wymagane, długość ogniskowej rzeźby na zakrzywionej kuli zmienia się bez użycia dedykowanych części, tak nierówne jest spalanie po zakończeniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Bardzo ładny produkt! Kupuję go do cięcia samolotów i części Tnij balsę tak łatwo. Próbuję przeciąć sklejkę 4mm 6 przepustek Nie próbuję jeszcze grawerować! Używam Lightburna jako oprogramowania!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    Bardzo szybka dostawa (dostarczono go na mój adres w Turcji w ciągu tygodnia). Dobre opakowanie. Łatwe w montażu. Dobra jakość produktu. Jestem bardzo zadowolony i polecam.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Wysyłka była szybka i grawer przybył dzień wcześniej. Grawer był bardzo dobrze zapakowany, a montaż był prosty i prosty. Mam wygrawerowane wiele losowych obrazów na jakimś kawałku drewna, który miałem, jak również kilka malowanych zapadków ze stali nierdzewnej przy pomocy mocowania wałka R3. Szukaj zalecane prędkości i poziomu mocy dla tego, jaki rodzaj materiału grawerujesz, aby uzyskać przyzwoity start. Moje pierwsze dwa ryciny były trochę nie tak, ale od tego czasu przybliżyłem je nieco bliżej. Gorąco polecam tę jednostkę dla każdego, kto rozważa jeden z tego typu laserów! Nie możesz się pomylić za cenę jednego z nich!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Produkt jest całkiem udany. Maszyna, która spełni większość moich oczekiwań. A instalacja jest dość prosta. Minęły już trzy miesiące, odkąd go miałam, nie miałam żadnych problemów. Nawet jeśli jestem zmęczony

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    Bardzo łatwy w montażu z jasnymi instrukcjami, zbudowany w ciągu pół godziny. Bardzo dobra robota. Absolutnie zero instrukcji jak używać, pobrałem laser gbl i obejrzałem kilka filmów i miałem test w ciągu kilku minut. Świetny produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    Built quality is excellent, easy to setup and get going. Laser beam is much thicker in horizontal lines than vertical lines, unlike the description. see picture. Cutting power is very weak. To cut 3mm mideum density balsa took 3 runs at 600 mm/m and 70% power. Tested dozens of times, not a clean cut. Engraving quality is excellent. Good for engraving, not so good for cutting. 4 star is a generous rating.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft93 397
    • Ft135 578
    • Ft33 139
    • Ft69 294
    • Ft66 281
    • Ft45 191
    • Ft60 255
    • Ft105 449
    • Ft87 371
    • Ft6 312