Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(127)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(127)
    • 5 Star(116)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/01/2022

    Najpierw wspomnę, że są dwie wady, które zauważyłem do tej pory, instrukcje nie mówią, ile do namiotu pasy i koła (obraca się, że jest mniej niż myślałem) Ustawione poprawnie. Poza tym jednak, ten laser jest niesamowity! Doświadczenie w rozpakowywaniu było świetne, ponieważ każdy kawałek był starannie i bezpiecznie zapakowany, z pianką wokół i między wszystkim. Ponadto montaż był jak budowa zestawu lego. Każdy krok ma własną torbę z wszystkimi bitami do tego kroku, wszystkie części pasują do siebie, instrukcje były zaskakująco dobre i wszystkie niezbędne narzędzia zostały dostarczone. Laser działa świetnie, gdy go zmontujesz, z bardzo dobrą precyzją i zaskakującą mocą. Warto wspomnieć, że w rzeczywistości kolor jest bardziej fioletowy niż na zdjęciach. Nie oczekuj cięcia znacznie więcej niż 6mm, przynajmniej nie bez pomocy powietrza, które bardzo polecam. Uważam, że moduł lasera powinien prawie dotykać obrabianego przedmiotu, aby uzyskać najlepsze wyniki.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2022

    Oprogramowanie używane: AtomSTACK A5 30W PRO 40W AtomSTACK A5 40W Instrukcja obsługi nie jest dostępna w języku japońskim, ale jest łatwa w montażu, patrząc na zdjęcie! Waga PRO i PRO+ jest również lekka, lżejsza i łatwiejsza w transporcie niż w przypadku innych serii ATOMSTACK. Możesz łatwo grawerować ceramikę, wyroby skórzane i metale, takie jak stal nierdzewna! Materiał, który jest trudny do wygrawerowania, jest możliwe poprzez pomalowanie z góry na czarno powierzchni grawerowanej. (Istnieje również specjalna metalowa farba grawerowana, którą można zastąpić piórem olejnym lub na bazie wody.) [Uwaga] Ze względu na dużą moc, lepiej jest stopniowo zwiększać ustawienia grawerowania na cienki metal (metal może zniekształcić!) ← Podczas rzeźbienia drewna lub produktów skórzanych, może przejść z błędem zestawu. ← Podczas rzeźbienia drewna lub produktów skórzanych, sadza jest generowana. Zaleca się pracować zawsze z wentylatorem lub małym wentylatorem. Kiedy pracujesz w domu, sadza będzie trzepotać, a wszystko w pokoju będzie pokryte sadzą, jeśli nie zmienisz ustawienia w zależności od rodzaju drewna. Regulacja ostrości nie jest konieczna, ale rzeźba w zakrzywioną sferę bez użycia dedykowanych części zmienia ogniskową, więc jest zakończona. Czasami pieczenie jest nierówne.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2022

    Bardzo szybka maszyna wysyłkowa o wysokiej jakości, zgodnie z oczekiwaniami...

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2022

    Używane oprogramowanie: AtomSTACK A5 30W, AtomSTACK A5 PRO 40W. Instrukcja obsługi nie jest dostępna w języku japońskim, ale jest łatwa w montażu, patrząc na zdjęcie! PRO+ został zaprojektowany tak, aby był dość lekki, jest o wiele lżejszy i łatwiejszy w transporcie niż w przypadku innych serii ATOMSTACK. Możesz łatwo grawerować ceramikę, wyroby skórzane i metale, takie jak stal nierdzewna! W przypadku metalu twardego do wygrawerowania, można pomalować powierzchnię grawerowania na czarno. (Istnieje również specjalna grawerowana farba metalowa, dzięki czemu można ją zastąpić olejnym lub wodnym długopisem (^^) b) [Uwaga] Jest to duża moc, więc grawerowanie do cienkiego metalu stopniowo ustawia. Lepiej jest go wypróbować (metal może zniekształcić! ) Podczas grawerowania drewna, należy położyć pod nim solidną matę lub tym podobne. (Kiedy graweruje karton lub drewno, może przejść przez błąd ustawienia.) Podczas grawerowania drewna, sadza jest generowana, więc dobrze jest pracować, a jednocześnie latać z wentylatorem lub małym wentylatorem. To przychodzi razem z nim, ale nie jest potężne... Kiedy pracujesz w pokoju, sadza trzepie się, a wszystko w pokoju jest pokryte sadzą. Regulacja ostrości nie jest konieczna, ale długość ogniskowej rzeźby na zakrzywionej kuli bez specjalnych zmian, dzięki czemu po zakończeniu pojawi się nierówności oparzenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2022

    Urządzenie jest ok. Jest jeden problem z limitem osi Y. Położenie sworznia ograniczającego jest zbyt blisko (1 mm) do ramy. A jeśli korzystasz z opcji wspomagania powietrza, jest to znacznie więcej. Jak nie mogłem wiercić i stuknąć acurately, Znalazłem pracę z dwoma wywierconymi monetami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2022

    Bieg nie ma zastosowania tureckiego, ale musisz nauczyć się go używać, aby nauczyć się go używać

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2022

    Ürün gayet güzel ödediğim parayı sonuna kadar hak ediyor

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2022

    ürün elime çok hızlı ve sağlam ulaştı 👍 bir kaç ufak denemede yaptım gayet başarılı

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2022

    Moc lasera jest niższa niż wskazana w specyfikacji, ponieważ istnieje A5, który ma moc 5W jest znacznie bardziej ekonomiczny. Przytrafiło mi się to, a ja się o to zatroszczyłem.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2022

    Doskonała maszyna do cięcia laserem/ grawerem. Łatwo zmontować w ciągu 30 minut. Testowany laserem RGB; cięcia 3 mm. Lekka sklejka w 4 przejściach @ 100% mocy. Wyjątkowo schludny krój. Solidna i stabilna rama, wysokiej jakości montaż i wykończenie. Gorąco polecamy, w pełni jest warta swojej ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$379.99
    • US$489.99
    • US$264.99
    • US$869.00
    • US$888.88
    • US$199.99
    • US$479.00
    • US$1,299.99
    • US$179.00
    • US$6.99