Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(201)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(201)
    • 5 Star(190)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/11/2020

    Absolutnie żyję tym Laserem! Był dobrze zapakowany w materiał z pianki z przydatnymi naklejkami. Przewodnik montażowy jest dobrze wykonany, budowa Lasera zajęła mi - z tym dobrym przewodnikiem - około 20 minut. Różne kroki (6) są dołączone do worków z numerem kroku i zawartością na nim, która była naprawdę pomocna. W sumie na najlepsze produkty samodzielnego montażu jakie kiedykolwiek kupiłem (i jako Stwórca zazwyczaj kupuję samodzielne wyposażenie). Skupienie lasera jest proste z 2 mm płyty akrylowej, którą trzeba tylko umieścić pod zieloną osłoną z poluzowanymi śrubami. Następnie dociśnij 2 śruby i gotowe. Przecinanie 4 mm sklejki wymaga kilku powtórzeń, ale to w porządku dla lasera półprzewodnikowego. Obecnie używam Lightburn, ale testowałem również LaserGRBL z sukcesem. Jestem całkowicie zadowolony z zakupu i dałbym 6 gwiazdek, jeśli to możliwe! 10/10 kupiłbym jeszcze raz!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2020

    Jakość konstrukcji pięciogwiazdkowej, wszystko metalowa rama, łatwa w montażu, działa świetnie. Zalety: - Wentylator cały czas ci przypomina, że jest na żywo i naładowany. Świetny do redukcji niespodziewanych ognisk z zapomnianych laserów i stała prędkość również przedłuża długość życia wentylatora. - Laser skupia się na podniesieniu/obniżeniu całej grawerującej głowy, która jest mniej sztywna niż alternatywy, gdzie trzeba złapać pierścień ostrości pod laserem. Dla najlepszego skupienia musisz opuścić głowę tak blisko materiału, jak to możliwe. Dzięki temu zielony filtr ochronny z tworzywa sztucznego może wykonać swoje zadanie. - Zielony filtr wokół lasera działa dobrze i polegam na nim przez większość czasu przy małych pracach poniżej 20% mocy lasera, ale jest wiele sposobów (pod osłoną i zapadnięciem). Więc na pewno noś odpowiednie okulary ochronne, pomimo mini-filtra. Zwłaszcza jeśli pracujesz z materiałami odblaskowymi lub powyżej 20% mocy laserowej. Wady: - Brak ograniczeń. - Brak wyłącznika zasilania. - Fan jest trochę za głośny. Włamywałem się do Gwaranty-VOIDING: - Błyskawiczny Arduino Optiboot. - Błyskawiczny GRBL 1.1h. - Dodano 12V wyłącznik zasilania. - Dodane przełączniki graniczne (dla uruchomienia naprowadzania do pracy, należy również ponownie kompilować GRBL z wyłączonym nastawem osi Z). - Owinęłam laserową głowicę taśmą PET, żeby wysuszyć powietrze wentylatora.

    Komentarze (10)
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2020

    Megkaptam a gravírozót. Ismét sérült volt a csomagolás. Eddig a legjobban sérült csomagolásban kaptam meg, de a terméknek nem lett baja első ránézésre. Köszönhető a gondos védőcsomagolásnak! "Atombiztos" a csomagolása. Persze ez sem véd mindentől, de a képeken látható behatásoktól a tartalmat megvédte. Köszönöm. Remélem, hogy jól fog üzemelni... :-) Azt hiszem erről csinálok egy összeállítási videót. Úgysincs a nyelvünkön erről semmi... I got the engraver. The packaging was damaged again. I received it in the most damaged packaging so far, but the product is not damaged. Thanks to the careful protective packaging! The packaging is "atomically safe". Of course, this can’t protect against everything either, but it did protect the content from the damage seen in the pictures. Thanks. I hope it will work well ... :-) I think I’m making a compilation video of this. There is nothing about this in our language anyway ...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2021

    Produkt jest zgodny z opisem, bardzo dobrze zapakowany, łatwy w montażu, oprogramowanie jest do pobrania ze strony Atomstack, osobiście używam GRBL, który jest bardzo łatwy w użyciu, jeden macany początkowo do regulacji parametrów (prędkość lasera, Moc itp.), ale po kilku testach szybko dochodzi do bardzo dobrych wyników grawerowania (patrz zdjęcia poniżej)...) Polecam, jeśli chcesz zrobić cięcia, aby wziąć silniejszy laser, Ten 20W jest za słaby, albo musisz zrobić 20 przepustek, żeby wyciąć 3 mm balsy.. Albo wziąć 30 W, albo naprawdę lepiej 40 W, ale bcp droższy... Krótko mówiąc ten grawer jest naprawdę dobry do grawerowania i naprawdę dobrze się z nim bawię, polecam...

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2021

    Összerakása gyors, problémamentes.A LaserGBRL driver telepítésénél szokni kell a sorrendet. Előbb drivert kell telepíteni majd csatlakoztani az USB kábelt. Ezt minden számítógép indításkor el kell végezni.Nálam a gyári leírás szerint beállított fókuszú lézer X tengely irányban nem vágta át a 240gr súlyú fotópapírt, csak gravírozott. Ehhez a GBRL beállításokban a $110 sorban az értéket kb 500-600-650 mm/min értékre módosítottam, több kísérlet után, így már vág.A fényképeken az SMAX/ $110 értékek látszódnak. A feliratozott oldal a vágási oldal.A legkisebb $110 érték ahol már biztosan kivágta a papírt.Füst elszívás ajánlott, ahogy energialánc utólagos beépítése a vezérlés kábeleinek is.A szemvédő plexin látható szenny a teszt során keletkezett. 752 / 5000 Fordítási találatok Assembly is fast and hassle-free. You should get used to installing the LaserGBRL driver. You must first install a driver and then connect the USB cable. This must be done every time the computer is started. In my case, the laser with the focus set according to the factory description did not cut through the 240gr photo paper in the X-axis direction, only engraved it. For this, I changed the value in the $ 110 line in the GBRL settings to about 500-600-650 mm / min, after several attempts, so it's already cutting. The photos show the SMAX / $ 110 values. The labeled side is the cutting side. The minimum value is $ 110 where you have securely cut out the paper. Smoke extraction is recommended, as is the retrofitting of a power chain to the control cables as well.Visible dirt on the eye protection plexin was generated during the test.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    Dobry grawer laserowy, działa świetnie. Udało mi się wygrać: nakrętki po piwie, drewno, lustro, eeg... Ale dostawa nie była dobra, nie było absolutnie żadnych aktualizacji na temat namierzania aż do przyjazdu do domu (8 tygodni), a kiedy ją otrzymałem, nadajnik został zaktualizowany mówiąc, że otrzymam paczkę około 15 dni później.... Posprzedaż usług Bangood jest dobra, zawsze odpowiadali mi szybko.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Przybywa szybko po płatności, doskonale zapakowana, jakość jest wyższa niż oczekiwano, wszystko metalowa rama, łatwa w montażu, działa doskonale. Na końcu po drobnych modyfikacjach to przyjemność pracować z tym laserem-cnc. Na zdjęciach jest sklejka topolowa 3mm, przecinająca 1500mm/min, 100% pwm i 20 przepustek.... Doskonały produkt. Gorąco polecam.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2020

    Jakość jest wyższa niż oczekiwano. Budowa trwała około pół godziny, chociaż może potrwać dłużej, jeśli nowy w tego typu budowach. Kroił papier w godzinę. Używany LaserGRBL do testowania i działa dobrze. Cięcie kartonu i 2mm nie było problemu, jeszcze zrobić coś bardziej istotnego. Rozważałem K40 zamiast tego, i miałem małe wyrzuty sumienia, ale po uzyskaniu jednostki myślę, że zrobi wszystko, co potrzebuję bez dodatkowych kłopotów z CO2.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Po kilku dniach i z aktualizacji z LCD dotyk (do pracy bez podłączenia komputera i z WiFi) mogę grawerować. Z drewna nie ma problemu kupić z kafelkami i potrzebuję próby trybu dla najlepszego wyniku 😅

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2021

    Bardzo dobrze przemyślany zestaw, nie mógłby być łatwiejszy w budowie. To mój pierwszy laser, więc trzeba się przyzwyczaić, ale jest mnóstwo porad internetowych. Wczesne dni jeszcze, ale jak na razie dobrze. Będę go często używał w ciągu kilku dni.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft95 579
    • Ft95 579
    • Ft67 829
    • Ft33 913
    • Ft80 162
    • Ft51 179
    • Ft61 662
    • Ft144 911
    • Ft61 662
    • Ft7 832