Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(39)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(39)
    • 5 Star(31)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/07/2021

    Jest mały i kompaktowy, Audio jest niesamowite, piękna jakość dźwięku.. Budowa radia jest fantastyczna, to więcej, niż oczekiwałem. Brak instrukcji jest jedynym minusem, ale po zabawie, naciskaniu przycisków i wirowaniu pokrętłami wraz z ekranem dotykowym staje się to łatwiejsze. Bardzo zadowolony z produktu. Szybka dostawa do Australii, pod wrażeniem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Dobre urządzenie cyfrowe SDR. Kabel doładowujący nie jest wliczony; tylko antena radioteleskopowa. Dla lepszego odbioru HF trzeba podłączyć antenę zewnętrzną

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Otrzymałem dobre radio, ale po 2 minutach antena się zepsuła, po prostu zbyt źle wykonana, i brak instrukcji użytkowania, ale świetnie gra na paśmie FM,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    To radio zajęło prawie 3 miesiące, zanim dotarło do Kanady. No dobra. A teraz spójrzmy na radio: Skrzynia nie jest dokładnie wyprodukowana, jest wykonana z kolorowych płyt PCB. Nie byłam zbyt szczęśliwa widząc to, ale mogę z tym żyć. PCB i elektronika są produkowane ok. Radio łatwo odbierało stacje radiowe FM. Jeśli chcesz otrzymywać amatorskie pasma HF, będziesz potrzebował przyzwoitej anteny zewnętrznej. Kiedy podłączyłem radio do mojej zewnętrznej anteny, działało dobrze. Problemy zaczęły się, gdy chciałem ulepszyć firmę. W końcu jest to radio SDR, więc oczekuje się, że chciałbyś uaktualnić oprogramowanie na Software Definied Radio (SDR), prawda? Po pierwsze, nie ma w ogóle instrukcji, jak to zrobić, a zwłaszcza jak przywrócić oryginalne oprogramowanie, jeśli coś pójdzie nie tak. Próba kontaktu ze sprzedawcą nie pomogła w ogóle (brak odpowiedzi). Szczerze, to jest niedopuszczalne. Powinniśmy być w stanie przywrócić oryginalne oprogramowanie. Po licznych poszukiwaniach w internecie, udało mi się znaleźć grupę na Facebooku, która zajmuje się chińskimi radiami Malahit. https://www.facebook.com/groups/2673986352928589/ Ta grupa była bardzo przydatna. Można tam znaleźć wiele rozproszonych informacji. Nadal uważam, że sprzedawca powinien podać kilka instrukcji i informacji, jak przywrócić oryginalne oprogramowanie, stąd 4 gwiazdki. Poza tym, jestem zadowolony z zakupu. Elektronika i PCB działają ok może uruchomić najnowsze oprogramowanie 1.10a.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Szybka dostawa, ale paczka została uszkodzona. Recenzent był marudny. Przycisk startowy i bateria w środku. Skrzynka recenzentów też była słaba. Musiałem się rozmontować przed uruchomieniem urządzenia. Wygląda na to, że działa. Teraz muszę przylutować guzik i przykleić baterię. Odbiornik jest dobry, ale budowa jest bardzo krucha.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2021

    Świetny produkt, z zewnętrzną anteną działa bardzo dobrze. Dla rodzaju aparatury i ceny, poza wszelkim różowym oczekiwaniem. Gorąco polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    Ładny mały SDR, kupił droższą, ale aktywowaną wersję, szybka dostawa/CZ. Tak więc pojawił się z aktywowanym Firmware 1.0f z wymienionych funkcji jak reklamowano.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Bardzo szybka dostawa (3 dni) z Czech. Szybki test rozpakowywania pokazuje, że urządzenie jest sprawne. Więc już pierwsza satysfakcja. Następnie będę musiał przesunąć testy z anteną zewnętrzną lub bez, aby ocenić wydajność.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • tomVIP3
    US
    01/03/2021

    Działa jak w reklamie. To jest mały schludny Sdr. Nie mogę się doczekać, by podłączyć do tego moją MLA-30. AM i FM działają dobrze. Jak na razie dobrze. Posiada połączenie typu USB C dla interfejsu i ładowania. Nie mam i nie jest w cenie, więc potrzebujesz jednego z nich.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2021

    Właśnie otrzymałem odbiornik, więc mam trochę krzywej do rozwiązania. Odpala i do tej pory była w stanie nastroić w lokalnej stacji FM. Szkoda, że nie mam takiego, który ma przyciski Joga, by lepiej poruszać się po menu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10 415
    • Ft21 781
    • Ft41 039
    • Ft78 925
    • Ft35 672
    • Ft19 887
    • Ft68 506
    • Ft31 568
    • Ft63 139
    • Ft50 511