Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(31)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(31)
    • 5 Star(29)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/06/2020

    Bardzo ładny zestaw małych drewnianych mebli. Jest nawet z odrobiną połysku, lakieru. Więc powierzchnia jest gładka. Przyszło wcześniej niż się spodziewaliśmy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2020

    Otrzymany szybko w dobrym stanie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2022

    I did not receive the order. I m not happy. On the site you tell that I have received it. But it s not exactly. Please tell me where is my order !!! Thank you very much

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2021

    Ładne, małe meble

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2019

    Nous n'avons à ce jour toujours pas reçu notre commande du 25/09/19 - n° commande 73776000 merci de nous dire où ça en est : comptabilite@cracel.be

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2018

    Muy bonitas, tal cual se muestran en las fotos, las hemos pintado y han quedado aun mejores. El único detalle es que las cajas se ven algo maltratadas y menos atractivas para regalo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2017

    Pieces are well put together and I think with a little paint and personal touches, they will be adorable. However, they don't all seem to be in the same size range. Some seemed smaller and some seem larger than 1:24. The chairs all seem to be a bit too tall but they are still useable.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2019

    The banggood app was easy to use and I received it quicker than expected! Will buy from them again and again!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2019

    I am looking forward to painting these pieces and using them in my dolls house

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2019

    teşekkür ederim

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$32.33
    • US$24.24
    • US$9.23
    • US$39.99
    • US$44.99
    • US$20.78
    • US$51.96
    • US$19.62
    • US$8.99
    • US$14.99
    • US$33.34
    • US$13.19
    • US$42.72
    • US$39.99
    • US$39.99
    • US$51.96
    • US$39.26
    • US$24.19