Opinie klientów

4.75 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(12)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(12)
    • 5 Star(10)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
  • 2018-10-23 13:39:37

    es un colchon plegable el cual tien las características mencionadas en la descripción, aunque las dimensiones son un poco pequeñas, deberia ser un poco mayor, viene con su bolsa para transportarlo

    Komentarze
  • LuisEZC
    PE
    2018-12-28 21:58:40

    justo como lo imaginaba, ahora listo para usarlo.

    Komentarze
  • 2020-07-13 04:51:22

    Excellent Quality

    Komentarze
  • 2020-01-14 00:31:42

    Awesome quality, i bought 6 of them to hand out to friends. Thank you very much

    Komentarze
  • j23kom
    PL
    2018-05-02 03:13:32

    Siedziska dobrej jakości, po złożeniu bardzo kompaktowe. Dużym plusem jest pokrowiec, do którego można schować siedzisko a pokrowiec przytroczyć do plecaka. Bardzo lekkie.

    Komentarze
  • 2018-02-08 09:18:22

    Le colis est arrivé bien tardivement mais en parfait état. Testé une semaine dans une campagne enneigée, le produit et parfait.

    Komentarze
  • mheep
    US
    2017-12-27 20:07:18

    I ended up with the green color, which looks very natural. The seat is very comfy and the included bag nicely fits folded seat.

    Komentarze
  • 2019-08-07 03:47:38

    I'm happy with the product. Good material and light weight. really good value for money. I'll use it on the trail. I recommend it

    Komentarze
  • Jim23
    AU
    2019-08-03 09:14:45

    Very light.

    Komentarze
  • mardut
    PL
    2018-10-07 11:40:33

    Przydatne w górach

    Komentarze
Show:

    Go to page

    Go

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5,847
    • Ft5,592
    • Ft3,217
    • Ft5,049
    • Ft2,453
    • Ft14,957
    • Ft1,039
    • Ft4,209
    • Ft4,221
    • Ft9,753
    • Ft4,035
    • Ft4,209
    • Ft4,559
    • Ft6,665
    • Ft8,440
    • Ft12,311
    • Ft6,110
    • Ft2,838