Opinie klientów

4.88 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(24)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(24)
    • 5 Star(21)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/04/2021

    Dziękuję, Banggood

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2020

    Uwaga, źle dobrana waga. To nie 1,4kg, ale 2,1kg!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2020

    Bardzo dobrej jakości materiał, jeszcze nie zmontowany, ale wydaje się być łatwy w konfiguracji

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2020

    Super, tylko nie 1,4kg. wynosi 2,1kg

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Ok ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Używał namiotu przez weekend, dobra budowa. Warunki pogodowe: deszcz cały dzień przed rozbiciem obozu, więc mokra ziemia, w nocy nieczynna. Wynik: nie ma wody do namiotu z dołu, a sucho z góry! Waga/rozmiar: dobra waga, i nie za duża w rozmiarze nośnym. Budowa: silne bieguny świetlne, dobra podszewka i osłona siatkowa. Dobra konstrukcja, wygląda na szczupłą, ale wykonała robotę. Ogólny ślad arkusza gruntowego dobry, i nie zbyt szeroki z arkusza Fly. Minusem: jedna mała kieszeń na głowę (chce się drugi i gruntowy lub środkowy poziom). Jeden lekki hak w środku namiotu, drugi przy wejściu do namiotu do czytania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Jeszcze nie brałem, ale postawiliśmy w pokoju gościnnym. Już widział namiot i był pod wrażeniem. Cieszył się z całego procesu zamawiania i dostawy być w stanie śledzić był plus, chociaż nie dostał SMS-a, aby powiedzieć, że jest dostarczany. Kupiony od siebie jako cena była bardzo dobra również darmowa dostawa. Użyje ponownie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Namiot wydaje się dobrze wykonany i rozbity szybko i łatwo. Trochę cięższy niż mój poprzedni namiot, ale może to wynikać z bardziej wytrzymałego materiału - podłoga wydaje się grubsza. Z około 50% rabatem, jego bardzo dobra wartość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Przesyłka dotarła dwa dni przed czasem. Namiot uszyty solidnie - nie mam się do czego przyczepić. Waga całości (z matą, śledziami i pokrowcami) to 2160 g. W namiocie zmieszczą się dwie szczupłe osoby z małym bagażem. Polecam zarówno produkt jak i sklep.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2020

    Doskonała obsługa. Prompt dostawa i przybył w 4 dzień roboczy po zakupie. Obsługa klienta była łatwa w kontakcie i bardzo pomocna przez czat online i e-mail. To bardzo szczęśliwy klient :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10,517
    • Ft13,880
    • Ft5,550
    • Ft53,063
    • Ft7,463
    • Ft9,067
    • Ft9,253
    • Ft13,572
    • Ft12,955
    • Ft13,171