Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(35)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(35)
    • 5 Star(29)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/12/2020

    Niewystarczający sprzęt pomiarowy do budowania anten / optymalizacji. Przenośny, łatwy w użyciu, dokładny. Brakuje baterii, ale można zmieścić LiPo 1S 1500mAh wewnątrz akrylowego pudełka.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Dobra jakość, precyzja, mała. Uwielbiam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Kocham to, sprawa jest trochę gówniana, ale możesz sobie wydrukować coś ładnego przez coś. Zrobiłem aktualizację oprogramowania i wszystko poszło dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Ta jednostka wydaje się robić to, co zamierza. Problemem było to, że to był mój pierwszy zakup i nie zdawałem sobie sprawy, że muszę wybrać dodatki, żeby je zdobyć - walczyć o zestaw kalibracyjny 😜

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2020

    Wszystko działa w porządku, ale jakość obudowy nie jest dobra. Trudno to zmontować i nie jest to ładne. Nie było też instrukcji, jak podłączyć akumulator. Ogólnie uważam, że wartość / cena jest dobra, a produkt jest najlepszy na rynku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2020

    Bardzo dobrze. Działa zgodnie z przeznaczeniem. Skrzynka jest zamontowana bezpośrednio do pcb za pomocą śrub elektrycznych podłączonych do gnd i bez odpór. Nie zaciskaj śrub! Użyłem taśmy Capton, żeby zablokować śruby.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Wszystko jest OK. Paczka dobra, szybka dostawa. Testowany, działa. Firma zainstalowana była trochę starsza, ale nie ma problemu z uaktualnieniem dla ostatniego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2020

    Bardzo ładnie. To była naga wersja, więc musiałem zainstalować trochę baterii i stworzyć obudowę. Za zapłaconą cenę nie można oczekiwać więcej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2021

    Działa dobrze. Muszę go więcej przetestować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • NboVIP5
    DK
    20/01/2021

    Bóg z Danii

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10 509
    • Ft21 977
    • Ft79 636
    • Ft41 409
    • Ft20 066
    • Ft13 058
    • Ft35 994
    • Ft46 745
    • Ft3 676
    • Ft57 337