Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(19)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(19)
    • 5 Star(15)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • VIP4
    GB
    29/11/2021

    Buduj jakość ładnie nie narzekaj, ale po raz kolejny nie zawiera instrukcji,.. Ale w sumie, jeśli szukasz korzystania z ELRS powinieneś być przygotowany do wykonania trochę nogi pracy siebie, jak będąc na krawędzi tnącej jest droga jeszcze przejechana, S /o Devs wykonuje niesamowitą pracę.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2021

    Bardzo zadowolony z zakupu. Z początku był zaskoczony, gdy pojawia się bez instrukcji i ekran nie był włączony. Bezproblemowa transakcja. Jeszcze raz dzięki Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • VIP4
    GB
    25/08/2021

    Otrzymany wcześniej niż oczekiwano, dobrze, że ;) nie miał jeszcze okazji przetestować, czekając na moduł Tx, niektóre instrukcje nie mogą się pomylić... poza tym nie mogę się doczekać, żeby przetestować ten system.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2021

    Ordered just the Tx. Came with the T-style Loop antenna. Better build quality than the HM's

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2021

    Mam Happymodel Micro TX, Betafpv 2.4 Pro i to Namimno jest moim ulubionym! To robi to wszystko, co trzeba

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2022

    Zajęło to dwa i pół miesiąca, zamówiłem wersję 2,4 Gzh i dostałem też antenę T.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Witam OK otrzymałam jeszcze nie test, mój moduł i dobrze zakończony, dla pierwszego aspektu, umieścić drugi komentarz później do testu i różnicy, Dziękuję

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2022

    Wszystko poszło dobrze. Przedmiot podobny do opisanego. Włączyłem moduł na wi-fi. Włóż go do pilota i włącz WiFi. Hasło można znaleźć na oficjalnej stronie elrs. Budowa fabryczna, która znajdowała się w module 2.0.0

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2022

    Szybka dostawa

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    Zamówienie zostało stosunkowo szybko zrealizowane. Ta partia wydaje się działać w porządku z aktualizacją WiFi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$98.16
    • US$53.35
    • US$16.49
    • US$17.99
    • US$21.99
    • US$26.55
    • US$182.45
    • US$25.29
    • US$329.99
    • US$20.99
    • US$10.38
    • US$24.24
    • US$10.38
    • US$209.99
    • US$49.65
    • US$79.99
    • US$162.99
    • US$10.38