Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(10)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(10)
    • 5 Star(8)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/06/2021

    El producto en sí es muy bueno, pero me decepciono el tiempo de entrega, un mes para esperar a que llegara, además de que llegó muy maltratada la caja y algunos lápices estaban dañados. Creo que deberían de mejorar el embalaje para evitar este tipo de cosas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2020

    Doskonałe ołówki, które łatwo się układa. Dotarli stosunkowo szybko do RPA i choć pudełko było dość poobijane, nie połamano ołówek. Zdecydowanie powinny być wysłane z kartonu, aby chronić ołówki podczas transportu. Te ołówki są bardzo dobre dla pieniędzy, ponieważ kosztują mniej niż 24 zestawy ołówek Faber-Castell. Muszę zobaczyć, jak się mają w użyciu. Bardzo polecam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021

    Przybyli za niecałe 2 tygodnie. Zewnętrzne opakowanie zostało trochę uszkodzone (to zrozumiałe zamawianie do Europy z Chin). Metalowe pudełko produktu i ołówki są świetne :)!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Opakowanie nie było wystarczająco dobre i w rezultacie metalowe pudełko przybyło w pewnym nieładzie. Korespondencja pomiędzy indeksowaniem kolorów na ołówkach a rzeczywistymi kolorami na papierze nie jest do końca dokładna. W każdym razie jest to wartość produktu pieniężnego. Do tego przybyło bardzo szybko!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    Ołówki z akwareli są świetne, po narysowaniu poszłam z pędzlem i wodą i wyszło pięknie. Dziękuję, Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Bardzo, bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • mayu
    JP
    02/06/2021

    beautiful

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2021

    To miłe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    Idealna piękna sprawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$25.99
    • US$8.49
    • US$15.39
    • US$10.99
    • US$14.99
    • US$27.49
    • US$18.99
    • US$9.54
    • US$13.49
    • US$52.09