Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(20)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(20)
    • 5 Star(16)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/05/2021

    Dobre opakowanie i prezentacja. Nie ma instrukcji. Plastikowa rama jest miękki dotyk, co jest bardzo rzadkie, choć dobrze dotknąć i poczuć. Ta rama jest bardzo wytrzymała i mocna, jedna z najlepszych w swojej klasie. To trochę ciężkie, żeby latać w domu, ale jest wykonalne. Jestem zadowolony z quada i

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Dałbym 5/5, gdyby nie było żadnej dokumentacji dołączonej ani do quadricopter, ani na stronie NVision, wszystkie informacje techniczne znajdują się w wykazie BG. Cmq to dobry produkt, dobrze przemyślany i wykonany. Materiały wyglądają na solidne i trwałe (zobaczymy). Kształt i kolor bardzo mi się podoba. Dodałem FrSky XM i ułatwiłem anteny przez dwa pęknięcia na koronie. W tej chwili testuję 3s 300mah HV lipo, ale nie mogłem wyjść poza 3 minuty lotu. Spróbuję innego liposukcji. Pomimo tego lubię jak lata, jest zwinny i szybki w prawo. Wprowadziłem niewiele poprawek, trochę zmiękczyłem krzywą gazową i trochę podwyższyłem tempo, żeby spróbować kilku rolek, kiedy się o tym przekonam. Ta część z filmem nie doprowadza mnie do szału. Jest kilka „dziwnych" ingerencji, które nie wiem, co przypisać, czy jakości CADDX czy VTX. Na moich grubasach SCOUT jest zespół taneczny na szczycie i to jest pierwszy raz, kiedy mi się to przytrafiło. Wesołego Latania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2021

    Ten quad wygląda bardzo dobrze! Wysokiej jakości materiały i wydaje się być bardzo wytrzymały. Będzie mi towarzyszyć przez całą zimę. FC to F411 z zainstalowanym betalotem 4.2. Jeśli naprawdę chcemy znaleźć błąd jest brak instrukcji, ale nie sądzę, że jest to problem dla tych, którzy już znają ten świat

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Bardzo szybko, 1 tydzień

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2021

    Przyjęłam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2021

    Bardzo dobry, dużo bardziej wytrzymały niż betafpv

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    zły zakup, Bindie odbiornik, zostawiłem go z ustawieniami fabrycznymi i z tymi samymi regulacjami taranis, z którymi latam innymi dronami, latałem z przyspieszaczem ponad 50% i wielokrotnie w 30 sekund lub kilka metrów, Kiedy chcesz pchnąć do przodu, silniki się zatrzymują i się rozbijają. DRONE PÉSIMO (ang.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2021

    Absolutnie mała broń, jest szybka i dość zwinna, niestety wylądowała w wodzie i usmażyła ją, ale polecam każdemu, od kompletnego początkującego do „eksperta" prostego faktu, jak to jest, jakość wideo i zakres jest niewiarygodny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2021

    Jest trochę ciężki, ale to jest kuloodporne. Bardzo twardy i kocham to, że mogę to odwrócić w trybie żółwia i wystartować w trawie. Czas lotu może być trochę lepszy, ale fajny quad do latania. Podoba mi się...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    Wszystko jest idealne, tak jak powinno być. Bardzo ładny design i trwałość. Teraz zobaczmy jak leci!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft86 117
    • Ft83 976
    • Ft37 923
    • Ft45 618
    • Ft38 172
    • Ft142 728
    • Ft135 436
    • Ft50 627
    • Ft45 206
    • Ft44 808
    • Ft77 055
    • Ft87 408
    • Ft53 106
    • Ft64 060
    • Ft56 737
    • Ft70 997
    • Ft115 842
    • Ft73 022