Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(67)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(67)
    • 5 Star(63)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/03/2021

    Przesyłka dotarła nieuszkodzona w 27 dni. (Swiss Post) Przesyłka była całkowicie zapakowana. Jest to urządzenie typu plug-and-play, angielska wersja Windows 10 rozpoczyna się poprawnie. Adaptacja językowa pobierana w języku niemieckim szwajcarskim bez problemów. Windows Updates zajęło około 2 godzin. Kontrola bezpieczeństwa plików 400 000 wymagane, 3 godziny. Mini PC działa prawie bezgłośnie, temperatura pracy jest praktycznie mniejsza niż 30 ° Celsjusza / 86 Fahrenheita. Specyfikacja urządzenia Windows odpowiada porządkowi. 16GB 512GB, CPU i7-10510U Jedyną rzeczą jest to, że partycja dla C: Windows jest ok. 78 GB, a zatem partycja dla D: ok. 430 GB. Od początku (silnie włączone) do ekranu roboczego ok. 18 sekund, dobra sprawa dla mnie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    two thumbs up, highly recommended. Mini PC is so responsive and haven’t encounter any issue so far. its slightly hot when running multiple apps, which is acceptible.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2020

    Ten sam model jest sprzedawany na Amazon Japan pod nazwą Skynew lub JP Flyer, ale jest dostępny o 30% taniej niż Amazon w tej samej specyfikacji. Zamówienie zajęło około 10 dni. Pakowanie to komputer? Opakowanie było wystarczająco lekkie, żeby pomyśleć, ale zawartość była ok. Porusza się wygodnie bez problemów. Dla ochrony cieplnej Używam lekko podniesionego dołu. Góra jest trochę niepokojąca, ale do tej pory bez żadnych problemów go używam. Osobiście chciałem mieć terminal mikrofonowy. Jest wyposażony w czteropoleowy terminal mikrofonu dousznego i nie reaguje, gdy podłączasz podnośnik. Teraz mam mikrofon z połączeniem USB.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2020

    Zamówiłam model 16G 512GB o 3/23 11:00 i pojawił się o 14:30. Byłem zaskoczony, że dotarł o wiele wcześniej niż planowano. Zewnętrzna skrzynka była trochę zamknięta, ale wnętrze było czyste. Uznałem jednak, że to zabawne, ponieważ nie przeszedłem z ekranu BIOS po raz pierwszy i wydawało się, że nie było żadnego problemu. Jednak, jeśli przyjrzeć się bliżej, można zobaczyć wiele terminalowych części slotu NVME, więc po usunięciu śruby i włożeniu jej z tyłu, zaczął się normalnie. Chociaż wiesz, kto robi własne, podczas kręcenia karty NVME, część ciętej ostrygi jest zwykle trochę więcej niż dziurka śrubowa złącza, ale w tym przypadku, cięta ostryga i dziura były pięknie nałożone. Monter przeciął ostrygę w dziurę śrubową i docisnął ją. Inne recenzje wykazały, że był jeden symulator 16G, ale ten, który przyszedł do mnie to 8Gx2. Po pobraniu i ponownym uruchomieniu środowiska japońskiego, będzie to aktualizacja Windows, a zachowanie później jest niepotwierdzone, ale prawdopodobnie wydaje się w porządku. Kupiłem go na próbę, czy może być używany do telekomukowania, ale mam nadzieję, że będzie to dobry zakup, który działa szybko przy niskich kosztach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2020

    Mały, ale z wielką wydajnością. Świetny zakup

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    Dotarł bezpiecznie w ciągu mniej niż 20 dni i korzystał z linii priorytetowej UE. Zlecił konfigurację I7-10510 z konfiguracją 16GB+512GB. Otworzyłem górną okładkę i zaskakująco zauważyłem, że PCI Express Disk jest wyłączony. Rozczarowany, gdy zauważyłem pojedynczy moduł LO-DIMM 16GB, a nie Dual Channel 8+8 GB, jak pokazano w opisie produktu. Wszystko inne jest w porządku z funkcjonalności doskonałości i szybkości.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2020

    Pierwszy dzień i wszystko jest SNAPPY! Bardzo szybki, świetnie zbudowany metal, łatwy do ustawienia dodatkowego 2,5" SSD Mam swój z SATA SSD wbudowanym i z 1x16 GB RAM DDR4 2666. Pierwsze 24 godziny są świetne, ale nie obchodzi mnie to. Uaktualnienie okien zajmuje trochę czasu. Zalecane! pakowane prawidłowo i szybko wysyłka. Dziękuję, Banggood

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Arrived fast, ordered it with RAM and SSD. Ram is 2x8GB 2666, SSD is 512GB m.2 SATA with read/write speeds of around 400/350MB. Will change the wifi card to an AX200 shortly. Cooling is fine in the quick tests. Undervolted it slightly, so it boosts higher for higher benchmark results and it's still not thermal throttling, maxing out at 76°C.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Fantastyczne, mało wydajne maszyny, łatwo w stanie wykonać standardowe zadania pulpitu, podnosi zegar naprawdę wysoko, gdy jest to konieczne. Należy pamiętać, że bios nie obsługuje szczątkowego rozruchu, dlatego zamiast mbr należy stosować napędy GPT. Kupiłem 18 takich, tylko 1 miał czkawkę i musiałem ponownie umieścić m2. Fantastyczna wartość dla wydajności/czynnika formy/moc jest fantastyczna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2021

    Doskonały produkt w ofercie w cenie 288 euro, zamówienie przybyło idealnie i szybko, użycie jest do telewizora lub monitora, bardzo kompletne z wyjątkiem kabla HDMI, który nie działa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft53 668
    • Ft126 282
    • Ft66 296
    • Ft315 709
    • Ft252 566
    • Ft119 967
    • Ft211 524
    • Ft63 139
    • Ft189 424
    • Ft88 396
    • Ft75 768
    • Ft113 653
    • Ft189 424
    • Ft72 611
    • Ft255 724
    • Ft97 868
    • Ft50 700
    • Ft3 470