Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(77)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(77)
    • 5 Star(65)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/01/2021

    Przybyła w dwa tygodnie i dwa dni do Portugalii. Zamówiony 10 stycznia, dotarł 26 stycznia. Jest wyposażony w Windows 10 pro z aktywnym kluczem rejestracyjnym. Taran to dwie karty 16 GB. A pamięć to Lexar 1Tb NM610 M.2 Do tej pory dość zadowolony z produktu, z wyjątkiem karty wifi/bluetooth, że jest dość słaby..

    Komentarze (14)
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    Wataha przybyła na czas i dobrze spakowana. Zainstalowałem z tyłu 27 monitora i teraz poddam go testowi!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2021

    Ten mini PC jest naprawdę świetny! Byłem trochę zaniepokojony, zanim go dostałem, ale jest tego warte. Specyfikacje ogólnie są świetne, a dyskretny GTX 1650 jest właściwie bardzo dobry dla gier o jakości 1080p. Dla każdego, kto się zastanawia, temperatury są ogólnie dobre - fani są trochę głośni, gdy są zestresowani. 32 GB pamięci RAM DDR4 działa na podwójnym kanale i 2667Mhz, A napęd NVMe w moim oddziale był bardzo przyzwoity 1 TB Lexar - prędkość wynosiła 1600-1700 MB/s dla odczytów i pisania. Naprawdę wielki i bardzo potężny, zwłaszcza gdy rozmiar jest brany pod uwagę!

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2021

    Niesamowity PC za tę cenę. Naprawdę zrobiłem dokładne poszukiwania i porównanie z konkurentami (np. SKIKK, NUC, ASUS, ALTERNATE i podobne). Biorąc pod uwagę i9 (2,3ghz, 8core) RAM (32gb), SSD i Nvidia, jest to całkiem dobra opcja. Ładna mała sprawa, i OS zaczął się szybko. Wysyłka była bardzo szybka, a dostawa płynna (brak cła importowego). Dobre aktualizacje postępów. Jestem szczęśliwym klientem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    Przyszło szybko i dobrze zapakowane.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2022

    Dla osób ze złą WiFią spróbuj zaktualizować okna, jak to naprawić jakość sygnału i ubytków dla mnie. Odinstalował oprogramowanie śmieci i był zadowolony z mniej niż 10 sekund butów. Nadal mając problemy z uzyskaniem TPM pozostać w bios wypróbowano F10 i inne metody, aby zapisać. Paczka była w świetnym stanie, gdy została dostarczona. Polecam każdemu, kto szuka maszyny, czekając na spadek cen gpu. Wreszcie dla ludzi, którzy martwią się hałasem, nie jest głośniejszy niż laptop, gdy jego fani są w pełni, a jak laptop, fani nigdy nie są stale włączone. Teraz wypróbuję kilka smaków Linuksa

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    Jak narazie jest dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2021

    Zamówienie dotarło do mnie w ciągu dwóch tygodni bez żadnych problemów. Po 3 dniach stosowania, z łatwością polecam go wszystkim. Obsługuje system Windows 11 (to wymaga działania z Bios). Wizualnie jest również bardzo stylowy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2022

    Kupiłem dwa. Jest to zalecane w takich przypadkach. (To było około 97000 jenów z ceną kuponu) Jestem w Japonii, ale dotrze za około dwa tygodnie. Jeśli rozważasz mini-PC (który jest dość duży, ponieważ jest wbudowany), dlaczego nie kupić tego?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2021

    Trochę się martwiłem, żeby kupić ten komputer, ale mam już starszy model, który działa doskonale od lat. Ten nie zawiódł, działał dobrze od pierwszej chwili. Mały, dość szybki, zwykle prawie cichy. Mój był z 1TB NVME SSD, który również działa w porządku. Jedynym rozczarowaniem jest brak Thunderbolt, choć nigdzie nie napisali w specyfikacji, miałem tylko nadzieję. Mimo to, to przyzwoita zabawka i zdecydowanie mocna za tę cenę.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$159.99
    • US$249.99
    • US$175.99
    • US$429.99
    • US$259.99
    • US$739.99
    • US$109.99
    • US$329.99
    • US$519.99
    • US$289.99