Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(31)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(31)
    • 5 Star(28)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/01/2021

    Przybyła w dwa tygodnie i dwa dni do Portugalii. Zamówiony 10 stycznia, dotarł 26 stycznia. Jest wyposażony w Windows 10 pro z aktywnym kluczem rejestracyjnym. Taran to dwie karty 16 GB. A pamięć to Lexar 1Tb NM610 M.2 Do tej pory dość zadowolony z produktu, z wyjątkiem karty wifi/bluetooth, że jest dość słaby..

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    Wataha przybyła na czas i dobrze spakowana. Zainstalowałem z tyłu 27 monitora i teraz poddam go testowi!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2021

    Towar dotarł. Jest bardzo tani i wysoki. Jednak niebieski ekran śmierci występuje w okresie od 1 do 2 godzin. Używałeś go cierpliwie? Dziś w końcu przestaje się włączać. Czy jest możliwość wymiany lub powrotu?

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2021

    Trochę się martwiłem, żeby kupić ten komputer, ale mam już starszy model, który działa doskonale od lat. Ten nie zawiódł, działał dobrze od pierwszej chwili. Mały, dość szybki, zwykle prawie cichy. Mój był z 1TB NVME SSD, który również działa w porządku. Jedynym rozczarowaniem jest brak Thunderbolt, choć nigdzie nie napisali w specyfikacji, miałem tylko nadzieję. Mimo to, to przyzwoita zabawka i zdecydowanie mocna za tę cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2021

    Ten mini PC jest naprawdę świetny! Byłem trochę zaniepokojony, zanim go dostałem, ale jest tego warte. Specyfikacje ogólnie są świetne, a dyskretny GTX 1650 jest właściwie bardzo dobry dla gier o jakości 1080p. Dla każdego, kto się zastanawia, temperatury są ogólnie dobre - fani są trochę głośni, gdy są zestresowani. 32 GB pamięci RAM DDR4 działa na podwójnym kanale i 2667Mhz, A napęd NVMe w moim oddziale był bardzo przyzwoity 1 TB Lexar - prędkość wynosiła 1600-1700 MB/s dla odczytów i pisania. Naprawdę wielki i bardzo potężny, zwłaszcza gdy rozmiar jest brany pod uwagę!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2021

    Bardzo ładny produkt do konfiguracji i ceny, ale czasami wentylator jest aktywowany bardzo mocno, więc słychać dźwięk wentylatora głośno, ale myślę, że to, co jest karta graficzna jest o.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • GasVIP4
    GR
    07/09/2021

    Bardzo dobry sprzedawca bardzo szybka dostawa i bardzo dobry produkt, kupi ponownie od tego sprzedawcy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Jeden śliski wyglądający mini PC. Jakość budowy jest rewelacyjna. Granie w gry na nim jest naprawdę fajne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    Towar dostarczany w kolejności. Pakowanie bardzo dobrze. Mini PC jeszcze nie testowany.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    To, co udało mi się udowodnić, idzie idealnie, grałem w jakąś grę i nie robi się zbyt gorąco

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft49 329
    • Ft151 078
    • Ft64 746
    • Ft52 413
    • Ft169 577
    • Ft67 829
    • Ft66 133
    • Ft144 911
    • Ft138 744
    • Ft271 325