Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(73)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(73)
    • 5 Star(62)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/01/2022

    Dla osób ze złą WiFią spróbuj zaktualizować okna, jak to naprawić jakość sygnału i ubytków dla mnie. Odinstalował oprogramowanie śmieci i był zadowolony z mniej niż 10 sekund butów. Nadal mając problemy z uzyskaniem TPM pozostać w bios wypróbowano F10 i inne metody, aby zapisać. Paczka była w świetnym stanie, gdy została dostarczona. Polecam każdemu, kto szuka maszyny, czekając na spadek cen gpu. Wreszcie dla ludzi, którzy martwią się hałasem, nie jest głośniejszy niż laptop, gdy jego fani są w pełni, a jak laptop, fani nigdy nie są stale włączone. Teraz wypróbuję kilka smaków Linuksa

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2022

    Kupiłem dwa. Jest to zalecane w takich przypadkach. (To było około 97000 jenów z ceną kuponu) Jestem w Japonii, ale dotrze za około dwa tygodnie. Jeśli rozważasz mini-PC (który jest dość duży, ponieważ jest wbudowany), dlaczego nie kupić tego?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2021

    Niesamowity PC za tę cenę. Naprawdę zrobiłem dokładne poszukiwania i porównanie z konkurentami (np. SKIKK, NUC, ASUS, ALTERNATE i podobne). Biorąc pod uwagę i9 (2,3ghz, 8core) RAM (32gb), SSD i Nvidia, jest to całkiem dobra opcja. Ładna mała sprawa, i OS zaczął się szybko. Wysyłka była bardzo szybka, a dostawa płynna (brak cła importowego). Dobre aktualizacje postępów. Jestem szczęśliwym klientem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2021

    Zamówienie dotarło do mnie w ciągu dwóch tygodni bez żadnych problemów. Po 3 dniach stosowania, z łatwością polecam go wszystkim. Obsługuje system Windows 11 (to wymaga działania z Bios). Wizualnie jest również bardzo stylowy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2022

    Wspaniała cena! Dotarł w 2,5 tygodnia z CN do NL. TPM najwyraźniej był już włączony w BIOS w moim przypadku, więc łatwo było zaktualizować do systemu Windows 11. Hałas fanów jest akceptowalny, większość czasu ich nie słyszysz, tylko przez krótkie momenty, gdy jesteś naprawdę zajęty.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    Przyszło szybko i dobrze zapakowane.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    Jak narazie jest dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2022

    Maleńki, malutki pc. Myślałem, że będzie większy. Praca dobra, rozgrzewa się przy ciężkich aplikacjach, ale ogólnie jestem całkiem zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2022

    Testato in gioco le temperature sono buone

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    Dobry produkt! DZIĘKUJĘ

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$199.99
    • US$269.99
    • US$489.99
    • US$169.99
    • US$799.99
    • US$709.99
    • US$219.99
    • US$369.99
    • US$189.99
    • US$21.99