Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(22)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(22)
    • 5 Star(20)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/02/2021

    Piękny PC elegancki i wygląda dobre wykonanie przybyło w 19 dni z Windows 10 w języku angielskim łatwo zaktualizowany we włoskiej klawiaturze i głośniki odcisków palców nie na górze brak naklejek na klawiaturę w języku włoskim, ale bez względu na zdjęcia zobacz co jest zawarte w pakiecie... Na razie wszystko w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Klawiatura backlit jest radością i ramki są dobrze wykorzystane. Z wyjątkiem głośników, które są wyraźnie niskiej jakości, ale mogą być zastąpione przez laptopy, reszta bardziej niż spełnia moje oczekiwania. Bardzo dobry stosunek jakości do ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Świetny produkt, przybył w 16 dni Bardzo płynny i silny Brakuje włoskich naklejek na klawiaturze (można je znaleźć na stronie 1-2 online lub w sklepach) Dzięki Banggood, świetna obsługa

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Świetnie, haruje jak wół

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    Zeszyt dotarł idealnie, dobrze zapakowany i działa bardzo dobrze, duża korzyść kosztowa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2020

    Przyjechał do Grecji w 20 dni bez opłat celnych. Bardzo stabilna konstrukcja, dobra wydajność i małe wymiary. Jedyną rzeczą, którą widziałem jako negatywną jest to, że klawiatura nie ma wskaźnika dla Caps Lock i Num Lock. Również nie ma CD/DVD dla sterowników (można je znaleźć w koszu Recykling!!!). Szkoda tego rodzaju Pamiętnika. Generalnie to sugeruję.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2020

    Naprawdę dobry komputer do projektowania i cech. Posiada nowe funkcje LCD i klawiatury, które są takie same jak w macbooku. Czasami zawory wentylacji są głośne (co za szkoda!), ale uspokajają się w kilka minut. Logo Nvisen jest powyżej na krawędzi i bardzo małe, to jest ok. Pakiet został dostarczony w idealnych warunkach z wszystkimi niezbędnymi, ale nie zawiera instrukcji. Zamówienie przybyło mniej niż oczekiwano, jestem z Włoch i zajęło to tylko 15 dni roboczych!! Jeśli chcesz go kupić na tej stronie internetowej, zalecam wybrać opcję „EU Propriity Line" i dokonać płatności z paypal, aby mieć pewność. Mój głos: 8/10

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    Buon prodotto, arrivato in tempi rapidi. Estetica e velocità del SSD sono i maggiori pregi. Gli unici aspetti non positivi, sono la mancanza di un manuale di qualunque tipo e la necessità di effettuare alcune impostazioni per la regione dove viene usato e gli aggiornamenti per W10, problemi facilmente superabili. Complessivamente un più che buon rapporto qualità / prezzo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Produkt dotarł zgodnie z planem. Odpowiada on cechom wymienionym w opisie. Ma przyzwoity sukces nawet z ciężkimi grami wideo. Jest to dobry produkt w przystępnej cenie, Banggood okazał się wygranym wyborem! Windows był już w języku angielskim, naklejki nie są zawarte w pakiecie. Wraz z PC i zasilaczem, uniwersalny konwerter z dowolnej wtyczki niemieckiej również przybył. 🤔

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft96 020
    • Ft92 922
    • Ft70 620
    • Ft99 118
    • Ft148 678
    • Ft114 605
    • Ft117 703
    • Ft170 360
    • Ft92 922
    • Ft18 582