Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(19)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(19)
    • 5 Star(14)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/03/2022

    Windows 11 Pro zainstalowany na M.2 2280 SSD SATA 512GB . Zastąpiłem go NVMe i ponownie zainstalowałem Windows 11 Pro, ale nie miałem żadnych problemów z aktywacją. Jednak nie ma wyjścia audio ani sterownika Thunder Bolt 4. Nie mogę go znaleźć podczas wyszukiwania, a mój MU05 nie może wydobyć dźwięku. Ponadto kształt wtyczki zasilającej jest chińską specyfikacją i jest wyposażony w wtyczkę do konwersji. Kabel zasilający (w kształcie 3-pin) po adapterze prądu przemiennego można wymienić na BSACC0820BKA, aby stał się japońską specyfikacją. Problem polega na tym, że opis strony w momencie zakupu był fałszywy. Oprócz M.2 2280 SSD, było wskazanie, że SATA SSD 2,5-calowy może być dodany do 2GB. Kiedy otworzyłem MU05, nie mogłem go dodać. Zapytałem Banggood i potwierdziłem, że naprawiłem tylko fałszywe oświadczenia na stronie. Chociaż kupiłem go, ponieważ byłem świadomy ryzyka związanego z chińskimi komputerami, opłata za naukę była wyższa. Nie możemy zaprzeczyć ryzyku związanym z backdoorem i nie zalecamy ich kupowania.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2022

    Ctrld w ekranie ustawień BIOS pozwoli Ci wejść w tryb zaawansowanego ustawienia, voilà.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2022

    Zamówiony 2/18, 3/16 przybył. Pierwotną zaplanowaną datą jest 28 lutego. Mimo, że był w magazynie po drodze, nie został wysłany, nie... Miesiąc po spaleniu. To było dawno temu. Jest lżejszy niż mu02 i ma wysoką spektrometr, mimo że wysokość jest nieco niższa. Myślę, że istnieje indywidualna różnica, ale łatwo jest nacisnąć przycisk start. 11pro. Japonizacja jest możliwa w języku z ustawień. Nie była to nazwa administratora, więc po prostu czuć poprawę bezpieczeństwa (śmiech) Zawartość jest tak, jak pokazano na zdjęciu. Wtyczka konwersji była przyklejona z boku pudełka, więc była trochę lepka. Jeśli znasz Japan Service, powinieneś być przygotowany na prosty pakiet, który jest podejrzany o to, czy może wytrzymać loty międzynarodowe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2022

    Specyfikacje się zgadzają, mam lepszy, ale używałem tego. Byłem całkiem zadowolony z tego zakupu. Sugeruję, aby być świadomym awansu, gdy dostajecie oferty concierge w 😉 👍. Oczywiście z WiFi6 było lepiej, na przykład, ale to jest ten, który wybrałem. Dla tych, którzy milczą, można powiedzieć, kiedy wentylator się włącza, robi trochę hałasu, ale nic więcej. Jest to 3rd Nvisen i znalazłem je wszystkie doskonałe, doradzić marki znaleźć Top, jak również po sprzedaży.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2022

    Byłem zaskoczony, że data dostawy przyszła około 10 dni wcześniej. Byłem w stanie używać go bezpiecznie. Wtyczka na gniazdku była typu SE. Chciałbym zmienić język japoński i użyć preinstalowanych okien11, które zostały włączone od początku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2022

    Jest mniejszy niż myślałem, i jest w systemie Windows11pro od początku. Zmieniłem je na japoński i skończyłem ustawiać drukarkę. W tej chwili to nie problem. Chciałem poczekać do ryzen6000, ale kupiłem go, ponieważ martwiłem się o przyszłość w obecnej sytuacji na Ukrainie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2022

    /Dotarł do nas. Funkcjonalność jest w normie.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2022

    Good product. If you want to make changes (1TB SSD, add 16GB of RAM), first power up and activate windows and then make changes.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2022

    Trochę to trwało, ale dotarliśmy bezpiecznie. Zaskoczyła mnie mała obudowa. Natychmiast dodałem pamięć i wykorzystałem ją do 32GB. To jest bardzo wygodne. Myślałem, że mogę dodać magazynowanie na wewnętrznej stronie, ale nie sądzę, że mogę to zrobić bez kodu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2022

    Świetnie, i z wygraną11

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$559.99
    • US$569.99
    • US$329.99
    • US$189.99
    • US$159.99
    • US$389.99
    • US$389.99
    • US$429.99
    • US$239.99
    • US$249.99
    • US$619.99
    • US$199.99
    • US$549.99
    • US$459.99
    • US$799.99
    • US$329.99
    • US$939.99
    • US$169.99