Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(17)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(17)
    • 5 Star(12)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/04/2022

    Byłem zaskoczony, że data dostawy przyszła około 10 dni wcześniej. Byłem w stanie używać go bezpiecznie. Wtyczka na gniazdku była typu SE. Chciałbym zmienić język japoński i użyć preinstalowanych okien11, które zostały włączone od początku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2022

    Windows 11 Pro zainstalowany na M.2 2280 SSD SATA 512GB . Zastąpiłem go NVMe i ponownie zainstalowałem Windows 11 Pro, ale nie miałem żadnych problemów z aktywacją. Jednak nie ma wyjścia audio ani sterownika Thunder Bolt 4. Nie mogę go znaleźć podczas wyszukiwania, a mój MU05 nie może wydobyć dźwięku. Ponadto kształt wtyczki zasilającej jest chińską specyfikacją i jest wyposażony w wtyczkę do konwersji. Kabel zasilający (w kształcie 3-pin) po adapterze prądu przemiennego można wymienić na BSACC0820BKA, aby stał się japońską specyfikacją. Problem polega na tym, że opis strony w momencie zakupu był fałszywy. Oprócz M.2 2280 SSD, było wskazanie, że SATA SSD 2,5-calowy może być dodany do 2GB. Kiedy otworzyłem MU05, nie mogłem go dodać. Zapytałem Banggood i potwierdziłem, że naprawiłem tylko fałszywe oświadczenia na stronie. Chociaż kupiłem go, ponieważ byłem świadomy ryzyka związanego z chińskimi komputerami, opłata za naukę była wyższa. Nie możemy zaprzeczyć ryzyku związanym z backdoorem i nie zalecamy ich kupowania.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2022

    Zamówiony 2/18, 3/16 przybył. Pierwotną zaplanowaną datą jest 28 lutego. Mimo, że był w magazynie po drodze, nie został wysłany, nie... Miesiąc po spaleniu. To było dawno temu. Jest lżejszy niż mu02 i ma wysoką spektrometr, mimo że wysokość jest nieco niższa. Myślę, że istnieje indywidualna różnica, ale łatwo jest nacisnąć przycisk start. 11pro. Japonizacja jest możliwa w języku z ustawień. Nie była to nazwa administratora, więc po prostu czuć poprawę bezpieczeństwa (śmiech) Zawartość jest tak, jak pokazano na zdjęciu. Wtyczka konwersji była przyklejona z boku pudełka, więc była trochę lepka. Jeśli znasz Japan Service, powinieneś być przygotowany na prosty pakiet, który jest podejrzany o to, czy może wytrzymać loty międzynarodowe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2022

    Ctrld w ekranie ustawień BIOS pozwoli Ci wejść w tryb zaawansowanego ustawienia, voilà.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2022

    CPU tego produktu jest próbką inżynieryjną. Próbki inżynierii procesora powinny być używane tylko na etapie rozwoju nowych produktów przez producentów PC, i nie powinny być używane dla użytkowników ogólnych. To dlatego, że nadal może być jakaś usterka w próbce inżynierii procesora. Jednak nie wydaje się mieć żadnych problemów, nawet podczas używania go do tej pory. Jednak, nawet jeśli ten procesor okaże się wadliwy w przyszłości, jest to próbka inżynieryjna, więc nie będą podejmowane konkretne środki zaradcze. Dlatego, jeśli chcesz produkt, który wykorzystuje tylko oryginalne części, lepiej go nie kupować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2022

    Trochę to trwało, ale dotarliśmy bezpiecznie. Zaskoczyła mnie mała obudowa. Natychmiast dodałem pamięć i wykorzystałem ją do 32GB. To jest bardzo wygodne. Myślałem, że mogę dodać magazynowanie na wewnętrznej stronie, ale nie sądzę, że mogę to zrobić bez kodu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2022

    Jest mniejszy niż myślałem, i jest w systemie Windows11pro od początku. Zmieniłem je na japoński i skończyłem ustawiać drukarkę. W tej chwili to nie problem. Chciałem poczekać do ryzen6000, ale kupiłem go, ponieważ martwiłem się o przyszłość w obecnej sytuacji na Ukrainie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2022

    Czułem, że koszt wykonania i jakość usług były dobre. To był mój pierwszy raz, kiedy go używałem i byłem bardzo zadowolony, że produkt dotarł bez żadnych problemów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2022

    Przyjechaliśmy 3/15 z zamówieniem na początku marca. Dostawa była szybką niespodzianką. Istnieje również ogromna zniżka na kupony, i myślę, że wydajność koszt jest o wiele lepsza. Jest również wyposażony w wtyczkę do konwersji mocy, więc nie ma problemu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2022

    Good product. If you want to make changes (1TB SSD, add 16GB of RAM), first power up and activate windows and then make changes.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$279.99
    • US$369.99
    • US$329.99
    • US$169.99
    • US$739.90
    • US$499.99
    • US$649.99
    • US$349.99
    • US$274.99
    • US$194.99
    • US$159.99
    • US$239.99
    • US$239.99
    • US$229.99
    • US$179.99
    • US$399.99
    • US$199.99
    • US$389.99