Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(25)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(25)
    • 5 Star(24)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/01/2021

    Chyba działa dobrze. Jedyną kwestią, którą wychwyciłem było to, że podczas testowania 100m wadliwego kabla zgłosi usterkę na ok. 80 z jednej strony, a podczas testowania drugiej i (oczekiwanie odpowiedzi około 20m), zgłasza 39m.... Co nie ma sensu?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2020

    Bardzo praktyczny i funkcjonalny przyrząd, prosty i intuicyjny w użyciu odbywa się bez instrukcji użytkownika.Bardzo przydatna możliwość uzyskania długości kabla w pomiarze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2019

    No big test yet, but I will do some checking later and this was a pleasant surprise. I have a Cable tester of the same model already and it works just like designed.Give me what I need, as in a check of all the cable parameters, speed,length and capability. I like!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    Łatwy w użyciu, rób to, co musi. Używałam teraz przez kilka miesięcy, i nadal działa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2020

    Wszystko działa jak podano (w momencie odbioru), jest torba na skarpetki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2019

    Reç avec 1 seul remote, mais très bonne communication avec le SAV. Conforme à la description, tres pratique et facile d'utilisation. Intuitif

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/07/2018

    Es una muy buena herramienta, sus acabados de buena calidad y muy funcional. Gran producto lo recomiendo ampliamente

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Grzyby są dobre

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Dobra robota

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2020

    Test działa zgodnie z opisem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • US$55.99
    • US$14.99
    • US$199.99
    • US$332.99
    • US$129.99
    • US$239.99
    • US$215.99
    • US$92.99
    • US$14.99
    • US$66.99
    • US$62.99
    • US$69.99
    • US$20.99
    • US$109.99
    • US$175.99
    • US$199.99
    • US$296.99
    • US$21.93