Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(15)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(15)
    • 5 Star(9)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/05/2022

    Zawodnicy. Ładnie wygląda w dzień, niesamowicie w nocy. Dobra jakość i waga prawie nic Szybka wysyłka (6-7 dni) Wady (ang.). . Skórka do akrylu była dość trudna do oderwania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2022

    Wyglądałoby niesamowicie, gdyby nie pęknięcie na rogu i zadrapania z każdej strony! Wygląda na to, że była używana jako piłka przed wysyłką. Trudno uchwycić zadrapania na zdjęciach, ale pęknięcie jest wyraźnie widoczne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2022

    this does not look like any of the pictures nor does the video. very poor quality doesn't look like a bunch of cubes stacked on top of one another or anything like that.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2022

    Folia z tworzywa sztucznego do ochrony i niskiej klasy folia polichromatyczna, którą można usunąć w tym samym czasie, co ochrona. Z Chin, ten pakiet wskazał FRAGILE, aby odzyskać kilka uderzeń na karton. Unikaj, chyba że chcesz być rozczarowany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2022

    Not really like what is pictured. the box is huge s o takes up a lot of space. The visual effects are there only if you’re looking at it from just the perfect angle.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2022

    Der Würfel gefällt mir wirklich sehr gut und sieht klasse aus :-) !!! Leider bin ich (fälschlicherweise) anscheinend davon ausgegangen das ich einen Würfel mit Fernbedienung bzw. App Steuerung bestellt habe.. was bei meinem leider nicht der Fall ist.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2022

    Bardzo mi się podoba produkt, ale dotarł uszkodzony i miałem problemy z jego wymianą. Jednak teraz go zastąpili i ten jest w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2022

    Niewiarygodnie bajeczne! Nie mogę oderwać od niego oczu?!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2022

    super Lampe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2022

    Wspaniały prezent

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$16.99
    • US$19.99
    • US$8.88
    • US$48.99
    • US$11.54
    • US$15.25
    • US$10.99
    • US$44.85
    • US$53.12
    • US$21.93