Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(13)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(13)
    • 5 Star(12)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/11/2021

    Bardzo wysokiej jakości wzornictwo. Doskonałe funkcje i urządzenia sterujące. Ręce i symbole widoczne przez całą noc. Nie próbowałem wodoodporności na wyższych głębokościach. Kompas działa, różnica wysokości również. Dokładne wartości ciśnienia i wysokości nie mogą działać bez Internetu, ale różnice działają. Jako negatyw uważam, że nie jest możliwe wyświetlanie sekund, a także małej długości taśmy (całkowity obwód 21 cm).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2021

    Bardzo szybka dostawa!W ciągu 9 dni był w Grecji! Bez dodatkowych opłat, ekspres Banggood! Do tej pory wszystko działa idealnie, testowałem pod wodą (2m). Pasek nie musi się regulować w mojej ręce.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2021

    Zamówienie przyszło wcześniej. To jest dobre, to jest dobre. Poprawny i perfekcyjny. Dziękuję, bardzo dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • AliVIP4
    IT
    18/11/2021

    Doskonały zegarek przybył na czas w dobrze wykonanym opakowaniu i w akceptowalnym pudełku z instrukcjami w języku angielskim i znakiem gwarancji Zegarek kwarcowy jest nieco skomplikowany, ponieważ wszystko jest powierzone przyciskom, ale dane są jasne i nawet jeśli opis nie jest w języku włoskim, to f teraz W porządku. Mam nadzieję, że w przyszłości też

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2021

    Świetny produkt, trochę ciężki, ale pełny obudowa ze stali nierdzewnej. Wszystkie czujniki działają idealnie, w tym kompas. Menu wyświetlacza Matrix jest intuicyjne, a zegarek jest łatwy do ustawienia. Przybył na czas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2021

    Wszystkie gury | | | |

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2021

    💓🍻

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Nie ma nowego zamówienia na ten zegarek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2020

    Dobre pieniądze za wartość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2020

    Cena całkowita 1003 TL, 1034 TL z kartą kredytową, dlaczego jest obcięta?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 296
    • Ft6 976
    • Ft6 752
    • Ft7 613
    • Ft4 210
    • Ft8 800
    • Ft4 659
    • Ft7 682
    • Ft6 812
    • Ft5 117
    • Ft6 851
    • Ft6 627
    • Ft4 273
    • Ft8 371
    • Ft8 130
    • Ft17 471
    • Ft8 239
    • Ft8 374