Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(150)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(150)
    • 5 Star(135)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/01/2021

    Doskonały zegarek.. Najlepsze jakie jadłem.. Mto dość duży rozmiar. Obręcz wokół szyby ma wyjątkowy blask. Jedyne co mu pozostało do życzenia to nylonowa bransoletka w kwestii komfortu.. Ale rozwiązałem to kupując dodatkową gumową bransoletkę. Warte produktu!

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    No dalej, dalej. Wojna nad nadgarstkowa! Chodź, idziemy. Jest równie dobre! Nieuszkodzony i gotowy! Myślę, że to dla „twardego" użycia! To dobry zegarek za jego pieniądze. Jest wytrzymały i z wieloma funkcjami! Nadaje się do twardego użytku, górskiego morza i tak dalej!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Wspaniały zegarek dla dużych męskich orzeszków! Podobają mi się te formaty. Cienki uchwyt będzie wyglądał komicznie, więc jego proporcje соизмеряйте wielkości zegarka przed zakupem. Pasek, o dziwo, leży bardzo ładnie na dłoni. Z takim zegarkiem, czarny kruk multitoule bransoletka z Lasermana byłaby dobra. Organicznie i brutalnie. To mój drugi zegarek z North Edge, który również mnie uszczęśliwia. Będę śledzić nowości tej marki i na pewno kupię je ponownie. Doskonały wybór w skromnym budżecie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    Kocham zegarek i jest w dobrej formie. Tylko ładunek Ptt sprawia kłopoty. Umieścili czyjeś nazwisko i adres na moim zamówienie, nie moje informacje, więc nie przynieśli przesyłki na mój adres. Musiałem iść do centrum dystrybucji i odebrać go osobiście. Banggood, uprawnienia Ptt muszą mieć pewność, że Zamówienie prawidłowo wprowadza informacje nabywcy. Bo firma PTT Freight nie przekazuje jej świadomie zapisywać cudze nazwisko i adres tylko po to, żeby klient mógł odebrać ładunek, a potem powiedzieć, że nie możemy dostać się do kupca. Co do produktu, Zegar jest ciężki i gruby, wszystkie jego cechy działają. Trochę słabo widać na ekranie, ale myślę, że to może być bateria. Istnieje wiele funkcji na godzinę, Altimeter, Barometr, Kompas, Metronom, Stepper, Chronometr. Produkt dostępny jest w pięknym czarnym pudełku z certyfikatem gwarancji. To solidny zegarek, nie wygląda na to, że łatwo się złamie. Dziękujemy producentowi i sprzedawcy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Jestem pod wrażeniem. Polecam miłośnikom dużych zegarków. Ten zegarek jest poprostu super. Miałem kilka zegarków od Timex ale one temu nie dorównują. Bardzo szybka przesyłka, ze śledzeniem. bardzo dużo funkcji no i to podświetlanie. poprostu jest boski. Dziękuję za bardzo dobrą jakość i za super cenę. Napewno będę waszym wiernym klientem. 👍👍👍👍👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    First of all, I would like to commend Banggood for speedily delivery of my watch. I was a bit anxious because this was buy. This watch is exactly what I wanted: it is heavy and looks durable. I haven't fiddled yet with its many features, thus I cannot comment on that aspect. But all in all I am extremely satisfied with Banggood's level of service.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Arata foarte bine ceasul si am reusit sa fac setarile foarte usor.A ajuns in 10 zile de la comanda.Superb ceasul.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Straż przybyła dokładnie o przewidywanym dniu. To jest dokładnie to, czego oczekiwałem, duże, twarde i imponujące.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2021

    Fully satiafied and suggested!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Bardzo mi miło, 👍👌👽❤ ️

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 399
    • Ft6 852
    • Ft7 638
    • Ft6 443
    • Ft5 836
    • Ft11 730
    • Ft4 036
    • Ft3 993
    • Ft4 008
    • Ft3 956
    • Ft3 763
    • Ft4 014
    • Ft4 175
    • Ft6 808
    • Ft7 391
    • Ft8 565
    • Ft38 716
    • Ft6 799