Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(288)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(288)
    • 5 Star(273)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/11/2021

    Intuicyjny. Duże szczeliny, mechanika działa łatwo. Jeden mały problem: płaskie zakładki nie mają kontaktu, jeśli bateria jest mała i ma płaski styk, muszę trzymać baterię w górze, a następnie nacisnąć kontakt. Producent powinien wykonać wybrzuszenie na płytce kontaktowej. Pakiet zawiera ładowarkę do akumulatora i instrukcja obsługi kabla USB. Podręcznik ma bardzo małe litery. Ciężko to odczytać bez powiększenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2021

    Dobrze zbudowany, większy niż myślisz ze zdjęć. Pracuje z mikro-doładowaniem, czemu nie typu C? Zajęło mi to trochę czasu, ale wszystko poszło dobrze. Bardzo ładny i przejrzysty ekran, mam go dzisiaj, ale nadal nie był w stanie powiedzieć, jak jest proces ładowania i jak długo trwa. Może ci się to podoba, tak jak ja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • RobVIP4
    GB
    30/01/2022

    Nitecore UM4 charger, works well using 5v 2.5a usb power supply. I have used it on AA and AAA NiMH batteries and 18650 batteries. Can individually charge single batteries (the main reason for buying)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2022

    Prodotto conforme alla descrizione soddisfatto testato su batterie a lion e "normali" le riconosce in automatico e avvia la ricarica che puo essere fast o normale in funzione a dove lo si collega (direttamente tramite usb normale) oppure usb piu adattatore per la presa al 220v come un telefono in modalita' veloce. si possono settare anche altre vari parametri ma non sono entrato nei dettagli. sono soddisfatto cosi'le studiero poi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2022

    Produkt jest dobry, nie ma kłopotów tylko 4. Baterie Slotta nie są rozpoznawane, i mówi, że słabe w zdrowiu. Jest napisane, że nie ma znaczenia, jaką baterię włożę. Pozostałe sloty są w porządku. 4. Zablokowanie szczeliny w szczelinie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Ładny produkt dla sieci, i to jest świetne, że przychodzi w tygodniu za dwieście trzydzieści lirów, w tym podatki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2022

    Dobra i ładna ładowarka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2022

    Element zgodnie z opisem, jakość Nitecore, szybkie ładowanie dostępne przy użyciu odpowiedniej ładowarki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2021

    Ładowarka i latarka są również świetne. Paczka dotarła szybko z czeskiego magazynu. Opakowanie zewnętrzne (nylonowa torba) nie jest tak naprawdę ochronna. Pudełko z lampą jest kompletnie rozdarte. Dobrze, że samo światło nie jest uszkodzone. Powinieneś być bardziej ostrożny z tym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2022

    Doskonała ładowarka i bardzo dobra jakość. Ładowarka Nitecore UM4, działa dobrze przy użyciu zasilacza USB 5v 2A.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$15.99
    • US$94.95
    • US$54.95
    • US$45.95
    • US$22.90
    • US$114.95
    • US$24.99
    • US$24.99
    • US$39.52
    • US$26.00
    • US$82.89
    • US$50.95
    • US$31.99
    • US$57.99
    • US$29.84
    • US$409.95
    • US$14.69
    • US$49.47