Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(236)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(236)
    • 5 Star(229)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/11/2021

    Intuicyjny. Duże szczeliny, mechanika działa łatwo. Jeden mały problem: płaskie zakładki nie mają kontaktu, jeśli bateria jest mała i ma płaski styk, muszę trzymać baterię w górze, a następnie nacisnąć kontakt. Producent powinien wykonać wybrzuszenie na płytce kontaktowej. Pakiet zawiera ładowarkę do akumulatora i instrukcja obsługi kabla USB. Podręcznik ma bardzo małe litery. Ciężko to odczytać bez powiększenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2021

    Dobrze zbudowany, większy niż myślisz ze zdjęć. Pracuje z mikro-doładowaniem, czemu nie typu C? Zajęło mi to trochę czasu, ale wszystko poszło dobrze. Bardzo ładny i przejrzysty ekran, mam go dzisiaj, ale nadal nie był w stanie powiedzieć, jak jest proces ładowania i jak długo trwa. Może ci się to podoba, tak jak ja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2021

    Doskonały produkt, dokładnie taki jak w opisie i zdjęciach. Jakość budowy jest świetna.Ładowarka automatycznie rozpoznaje i ładuje baterie, w moim przypadku 18650, AA i AAA. Musisz wiedzieć, że jest to podstawowa ładowarka. To znaczy, nie ma takich funkcji jak rozładowanie/tryb testowy/ info o wewnętrznej odporności baterii. Ale przeciętny użytkownik nie potrzebuje wszystkich (jak wszystkie te opcje będą kosztować więcej). Do ładowania masz wiele opcji (aktualne mA), niezależnie sterowane sloty ładowania oraz jasny wyświetlacz informacyjny, aby zobaczyć, co dzieje się w czasie rzeczywistym (Charging Prrent, Battery Voltage, Charged Volume and Chargeing Time). Więc świetny produkt za swoją cenę.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    Pakowanie przybyło w całości, wysyłka trwała 12 dni do Brazylii, oryginalny i sprawdzony produkt wysokiej jakości!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Ładny produkt dla sieci, i to jest świetne, że przychodzi w tygodniu za dwieście trzydzieści lirów, w tym podatki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2021

    Ładowarka i latarka są również świetne. Paczka dotarła szybko z czeskiego magazynu. Opakowanie zewnętrzne (nylonowa torba) nie jest tak naprawdę ochronna. Pudełko z lampą jest kompletnie rozdarte. Dobrze, że samo światło nie jest uszkodzone. Powinieneś być bardziej ostrożny z tym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2021

    Nitecore um4, bardzo chwalona marka, o ile wiem, jest lepsza.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Πολύ γρήγορα ήρθε και σε καλή κατάσταση η συσκευή και η συσκευασία

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Dobry sprzedawca, produkt wysokiej jakości. Polecam go. Ładunek przyszedł w odpowiednim czasie, i wszystko idealnie opisane. Daję mu 5 gwiazdek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2021

    Świetnie nadaje się do ładowania dowolnych rozmiarów i jakości nitecore

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$10.40
    • US$21.99
    • US$97.02
    • US$21.99
    • US$38.06
    • US$9.23
    • US$24.26
    • US$25.40
    • US$36.95
    • US$31.75
    • US$28.69
    • US$32.34
    • US$12.69
    • US$57.70
    • US$23.90
    • US$11.99
    • US$54.04
    • US$45.00