Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(314)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(314)
    • 5 Gwiazda(299)
    • 4 Gwiazda(14)
    • 3 Gwiazda(0)
    • 2 Gwiazda(0)
    • 1 Gwiazda(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/08/2019

    I got all this product within 10 days of ordering to Mumbai, India. Thanks a lot banggood for such a fast service. I will highly recommend this website for everyone. Now come to the product, this is really made up of high quality materials. The cable is black, rugged material, good grip for easy detachment from device. charger is best in class with quick charge feature. I will highly recommend this product for everyone for daily use. I am attaching some pictures and videos of this product.Hope it helps, Recommended Product

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2021

    Nitecore um4, bardzo chwalona marka, o ile wiem, jest lepsza.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Bardzo dobra maszyna, solidna, jakość, ładuje i pokazuje wszystko. Baterie, które kupiłem w naszym słynnym sklepie, naładowałem je do pełna i stosunkowo szybko. Zajęło mi to 25 dni, ale nie byłem zdenerwowany, Naber, ale z powodu koronianina, przyszło to dość szybko. Za te 18 dolców, które kupiłem, będę go miał na całe życie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2022

    Dobra i ładna ładowarka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2021

    Intuicyjny. Duże szczeliny, mechanika działa łatwo. Jeden mały problem: płaskie zakładki nie mają kontaktu, jeśli bateria jest mała i ma płaski styk, muszę trzymać baterię w górze, a następnie nacisnąć kontakt. Producent powinien wykonać wybrzuszenie na płytce kontaktowej. Pakiet zawiera ładowarkę do akumulatora i instrukcja obsługi kabla USB. Podręcznik ma bardzo małe litery. Ciężko to odczytać bez powiększenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Ładny produkt dla sieci, i to jest świetne, że przychodzi w tygodniu za dwieście trzydzieści lirów, w tym podatki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Po wielu miesiącach i problemach z transportem, które Banggood rozwiązał.. To jest tutaj! Doskonała ładowarka, dobra jakość materiałów, i robi to, co obiecuje... Warto było czekać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Ładowarka z kablem USB, instrukcja obsługi, paszport został zapakowany w oznakowane kartonowe pudełko i zamknięty w p/et transportowy. Pakiet. Cały produkt, funkcjonalny (gdy kabel jest podłączony przez zasilacz do sieci 220v, ekran świeci na zielono) Ale pudełko lekko się pognieciło. Z powodu braku baterii, praca urządzenia nie była sprawdzana. Dziękujemy sprzedawcy i usług transportowych za szybką wysyłkę i dostawę.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2020

    Świetny, wysokiej jakości produkt. Rozpoznał każdą baterię i naładował szybko. Była bateria, której nie mogłem naładować inną ładowarką, Nitecore zaczął się ładować i ładować. Informacyjny jest jego wyświetlacz. Nie nagrzewał się podczas pracy. Cieszę się, że to kupiłem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2020

    Przesyłka gratis - połowa ceny jak w innych sklepach - bardzo dobry

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$10.61
    • US$51.58
    • US$489.99
    • US$21.10
    • US$55.43
    • US$19.99
    • US$13.52
    • US$45.88
    • US$20.99
    • US$6.97
    • US$18.56
    • US$8.00
    • US$37.99
    • US$17.07
    • US$13.99