Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(660)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(660)
    • 5 Star(637)
    • 4 Star(20)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/02/2021

    Dostarczony po dwóch tygodniach z Czech na Litwę. Przesyłka dotarła bezpiecznie, dzięki ekipie Banggood. Bardzo ładna i poręczna ładowarka od jednego z najlepszych producentów za rozsądną cenę, mała i z wystarczającą ilością produkowanego prądu. Kabel Micro USB ma 70 cm, gładkie sprężyny. Warto przeczytać przed zakupem: Ładowarka https://lygte-info.dk/review/Review Nitecore UM2 UK.html Zalety: - Hałas wysokiej częstotliwości podczas ładowania. - Nie wykazuje już wewnętrznego oporu baterii. Jest on dostępny w modelu UM4. Może może być aktywowany przez uznaną osobę podczas demontażu/przylutowania itp. - Nie ma automatycznego wyboru prądu, jak podano w cechach tej jednostki na producenta. Nie jest on oparty na wewnętrznym rezystancji lub wielkości baterii w oparciu o długość. Nie ma znaczenia, jaką baterię włożysz (AAA NiMH, 21700 Lilon), ładowarka nadal wybierze 500 mA jako punkt wyjścia dla źródła 5V. W przypadku 9V musisz wyłączyć prąd dla „małych" baterii. - Nawet nie ma opcji dla tej ładowarki, byłoby miło zobaczyć funkcję wyładowywania, zwłaszcza tryb przechowywania, jeśli zdecydujesz się zostawić baterie na dłuższy okres bez użycia. - Po naładowaniu i odcięciu baterii ekran nie pokazuje rzeczywistego odczytu/woltometru, tylko tego, co było na końcu. Jeśli możliwe jest wyjęcie baterii kilka godzin po naładowaniu, rzeczywisty odczyt może być mniejszy z powodu mniejszego odpływu przez ładowarkę. Zalety: Bardzo prosty i przyjazny dla użytkownika rozmiar menu/ekranu. Szybka zmiana ustawień. Prąd o 0,1 A krok wzrost. Uruchomienie nadwyładowanych baterii (potwierdzone również przeze mnie). 21700/26700 może być wprowadzany nawet z PCB. Na rynku jest tylko kilka ładowarek, które mogą to zrobić. Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Myślę, że to świetny Charger, bardzo infoliniowy wyświetlacz, pokazujący każdą baterię z liniami poziomymi dla każdego z nich, 4 tryby ładowania. Różnorodność baterii, które mogą być ładowane jest duże (wygląd zdjęcia pudełka dla typów baterii & cech). 17 dni dostawy do Grecji!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2021

    Zamówienie przybyło szybciej niż oczekiwano, pudełko zostało trochę pobite, ale ładowarka jest w dobrym stanie wewnątrz jego pudełka, działa bardzo dobrze został użyty i jest doskonałym produktem, polecany tak jak sprzedawca lub sklep.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Kupiony do ładowania baterii Nitecore 21700. Ładny wyświetlacz i funkcje, wystarczająco mały do podróży. Przybył w dobrym stanie. Potrzebujesz zasilacza do niego, ponieważ jest to tylko kabel usb

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2020

    Otrzymuję produkt i używam go po raz pierwszy i wydaje się działać świetnie. Jakość produktu wygląda dobrze, a marka ma dobre z dobrych produktów, ogólnie. Mam jedną baterię z 1850, którą włożyłem do szybkiego ładowania!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • FSYEPEZ
    PE
    29/10/2020

    Doskonały produkt, doskonała obsługa; przybył przed terminem w idealnym stanie i w pełni sprawny. Polecam Banggood.com, ponieważ spełniają ofertę i ceny są bardzo przystępne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2021

    To już drugi, który kupuję i muszę to powiedzieć dobrze, ładuje się szybko, ma mnóstwo informacji o bateriach, rozpoznaje rodzaj baterii. Ładuję baterie 1865 i 21700.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2020

    Dobry produkt, zgodnie z opisem, patrząc na mAh baterii podczas ładowania, widzę ich rzeczywistą pojemność. Mam kilka baterii zakupionych o pojemności 2400 mAh i mam, które mają tylko 350 mAh... Nie dam się już nabrać. Jeśli kupię jakieś baterie i zapłacę za ładowane baterie i dostanę tylko 350 mAh sir@s to nas oszukują.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2021

    Bardzo dobra ładowarka. Ma wadę, gdy nie ma baterii w ładowarce, Benny nie czeka....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2021

    Niesamowita ładowarka z opcją szybkiego ładowania (jeśli jest podłączona do źródła QC3). Trochę przeciąża akumulatory (do 4,25 zamiast 4,20V), ale widzę to jako więcej korzyści niż minusów. Mam go na flash sprzedaży za około 11€, co jest po prostu niesamowite. To było moje zadanie do ładowania przez ostatnie kilka miesięcy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 465
    • Ft9 118
    • Ft11 666
    • Ft6 560
    • Ft4 736
    • Ft5 831
    • Ft17 061
    • Ft8 426
    • Ft6 242
    • Ft6 475
    • Ft5 995
    • Ft4 373
    • Ft6 911
    • Ft2 548
    • Ft4 360
    • Ft13 733
    • Ft2 523
    • Ft3 785