Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(175)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(175)
    • 5 Star(167)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/12/2020

    Dopiero co go dostałam, ale wygląda świetnie. Dla mnie mocną stroną jest to, że jest mały, ładowalny, i że ma bardzo niską intensywność, co jest kluczowe, jeśli lubisz chodzić po lesie w ciemności, Albo w przypadku, gdy grasz airsoft i musisz się rozświetlić, jeśli szukasz czegoś w torbie, jak tryb Powerful. Jeśli to potrwa, to będzie dobry zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2020

    Bardzo dobra latarka od miłego sprzedawcy. Miło było kupić w tym sklepie. Światło jest potężne i można go używać jako zapasowej latarki lub elementu edc. Przy wysokich ustawieniach można rozświetlić wszystko przed sobą lub nisko, aby czytać w ciemnym pokoju lub namiocie lub zachować noktowizor. W trybie turbo (tylko kilka sekund włączone) światło jest niesamowite!!!! Świetny produkt od świetnego sprzedającego w ładnej cenie!!!!! Dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Wielka mała latarka bardzo jasno tryb turbo.Niesamowita jakość nitecore. Funkcja blokady jest przydatna. Świetna EDC.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2021

    Just great! Small, quality, very bright, complete and easy operating system, bright screen with all the useful information you will need. The ultimate solution for the pocket and for everyday (and not only ...) use. Απλά εξαιρετικός! Μικρός, ποιοτικός, πολύ φωτεινός, πλήρες και εύκολο λειτουργικό σύστημα, φωτεινή οθόνη με όλες τις χρήσιμες πληροφορίες που θα χρειαστείς. Η απόλυτη λύση για την τσέπη και για καθημερινή (και όχι μόνο...) χρήση.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2020

    Jestem bardzo zadowolony z tej latarki do kluczy. Porównałem go do tiki nitecore i daje dużo mocniejsze światło i daje więcej rozwiązań, jak nosić latarkę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2021

    Dobrze, ⭐️⭐️⭐️⭐️

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2021

    Super !!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Kupiony, aby używać go jako światła grzecznościowego do prowadzenia domowego pudełka potwierdzić wielką moc i funkcjonalność z wygodnym haczykiem używanym jako breloczek zalecany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Mały i potężny.... Jedyny mankament cena 35 € są naprawdę zbyt wiele....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2020

    Witam. Warto wspomnieć, że pracowałem jako elektryk z Syjonu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 410
    • Ft8 211
    • Ft26 223
    • Ft12 626
    • Ft11 393
    • Ft58 101
    • Ft23 593
    • Ft6 163
    • Ft3 666
    • Ft7 119
    • Ft8 402
    • Ft6 459
    • Ft7 474
    • Ft14 942
    • Ft7 474
    • Ft14 920
    • Ft8 001
    • Ft3 200