Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(118)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(118)
    • 5 Star(114)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/07/2021

    ..doskonały kieszonkowy obiektyw... Bardzo piękny projekt... I dobrej jakości materiały... Wiele pozycji regulacji... A wszystko zgodnie z opisem produktu... Przybył bardzo szybko i w dobrym stanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2022

    Στο turbo σε τυφλώνει!φοβερό φως,πολυ ελαφρύ , όσο ενας μικρός bic , αξίζει τα λεφτά του. και να μη το θες πρέπει να το αγοράσεις απλά για να το έχεις! nitecore είσαι απίστευτη! θα το ξανα αγόραζα!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Bardzo dobry produkt z Nitecore. Światło jest bardzo silne w stosunku do jego wielkości. Bardzo polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Ten nowy Nitecore Tip SE Black 700 Lumen Klawisz EDC doładowany USB-C Jest szalony! Zawsze najwyższa jakość od Nitecore Nie możesz się pomylić z tą marką. Wierzę w to w 100% Dobra cena za to, co dostaniesz Łatwy w obsłudze interfejs użytkownika (Interfejs użytkownika) Takie same funkcje jak poprzednie modele Bardzo mały i pasuje idealnie do kluczy Ładuje super szybko z nowym USB-C A bateria długo wytrzyma między ładunkami Jestem bardzo zadowolony z tego Malutkiego Ale super jasny breloczek EDC Uwielbiam to i polecam 👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2022

    Super latarka, wczesniej mialem nitecore tiki-myslalem ze lepszej nie potrzebuje, ale to co robi ta latarka-mega WoW!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Doskonały produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2021

    To jest naprawdę doskonałe urządzenie. Nie wiedziałem, że technologia jest tak zaawansowana

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2021

    Lampa o niewielkich rozmiarach zadziwi się świetną wydajnością.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    super small and bright light

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2022

    I received this order 42 days after payment. Savings on packaging of goods and a delay in sending relative to the declared time - this is the corporate identity of Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$114.95
    • US$259.95
    • US$72.95
    • US$59.95
    • US$29.00
    • US$359.95
    • US$69.95
    • US$169.00
    • US$34.99
    • US$26.00
    • US$141.95
    • US$11.99
    • US$57.95
    • US$28.00
    • US$14.99
    • US$59.23
    • US$21.55
    • US$23.06