Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(50)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(50)
    • 5 Star(45)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/11/2021

    Do tej pory jest to najlepszy brelok typu latarka marki Nitecore. Ulepszona konstrukcja, mocniejsza aluminiowa obudowa, magnesy podstawy i możliwość łatwego usuwania breloczka i wysokiej jakości światła. Wszystko jest w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2022

    From a very high quality product. very small. Very strong light. Fast and quality delivery

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2022

    👌👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2020

    Produkt czuć wysokiej jakości czuć się dobrze pod ręką jest 2 mocne magnesy umieścić (zdjęcie w recenzji) Ładowania z micro usb światło są bardzo mocne gorąco polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2019

    Fajna mała latarka do kieszeni lub na pasek. Świetna jakość. Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2022

    Światło jest dobrze wykonane i daje niesamowitą ilość światła dla czegoś tak małego. Musiałem użyć lupy, żeby czytać wskazówki. Łatwy w użyciu. Produkt wysokiej jakości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2022

    Szybki i niezawodny sprzedawca. Przybył nieco ponad dwa tygodnie do 🙏🏻 w Brazylii. ORYGINALNY produkt. Poleciłbym tę firmę każdemu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2022

    Colis bien reçu. Produit correspondant à la description et fonctionnant parfaitement. Top !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2022

    The product is not only good but very best. Very much satisfying. I request every person who want to buy this. But without any hesitation.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2022

    Dobrze, bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$26.63
    • US$33.50
    • US$11.45
    • US$33.99
    • US$39.99
    • US$10.38
    • US$13.99
    • US$187.10
    • US$12.29
    • US$16.99
    • US$9.99
    • US$21.98
    • US$29.99
    • US$11.52
    • US$11.99
    • US$35.99
    • US$65.49
    • US$54.99