Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(72)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(72)
    • 5 Star(70)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/08/2021

    Bardzo mała latarka, tak jak ja kocham! Bardzo dobre światło do codziennego użytku. Jedynym punktem, który może być ulepszony jest haczyk na breloczek, Jeśli byłby w rogu, więc będzie możliwe spoczynek światła w pozycji stojącej i oświetlenie ogniowe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2021

    Zmierzona 152 luksy w odległości 5 metrów, która ma intensywność 3800 cd z rzutem 123 m przy włączeniu. To przełom techniczny wielkości kciuka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Bardzo dobry produkt od wiodącej firmy Nitecore. Jego światło jest zawsze bardzo silne w stosunku do wielkości. Posiada wyświetlacz dla wszystkich swoich funkcji. Bardzo polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2021

    Just great! Small, quality, very bright, complete and easy operating system, bright screen with all the useful information you will need. The ultimate solution for the key case. Απλά εξαιρετικός! Μικρός, ποιοτικός, πολύ φωτεινός, πλήρες και εύκολο λειτουργικό σύστημα, φωτεινή οθόνη με όλες τις χρήσιμες πληροφορίες που θα χρειαστείς. Η απόλυτη λύση για την κλειδοθήκη.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    Wyświetlacz jest przydatny, funkcje blokady są również dobre, ponieważ przyciski są łatwe do wciśnięcia. To jest dobre dla turbo. Nitecore zna się na rzeczy, dobre i jasne światło. Odpowiednio mały na breloczek. Szary kolor wygląda naprawdę dobrze. Dostarczono mi go przez perfekcyjnie dobrą usługę kurierską w domu, a nie zwykłą pocztę czy pocztę, za darmo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    Nitecore tini 2. Measured 64 lux at 5 meter distance which give a intensity of 1.6Kcd. a Throw distance of 80 meters at switch on.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2021

    To jest niesamowita latarka. Miałem mini baterię Olight S1 na breloczku, która ma 550 lumenów, ale tini wydaje się jaśniejsze! Podoba mi się wyświetlacz i wymiary mini.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Szybka dostawa!!! Produkt jest super dziękuję bardzo i nie mogę uwierzyć jak potężny jest dla tak małego światła 10/10

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • npxVIP5
    GR
    06/02/2021

    Dobry, ale bardzo drogi. Wierzę, że jeśli mają 10 euro, to jest idealne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Bardzo mały!... Idealny w ręku, mocne światło i intuicyjne działanie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 402
    • Ft7 474
    • Ft6 459
    • Ft12 947
    • Ft7 474
    • Ft14 920
    • Ft8 001
    • Ft7 832
    • Ft4 625
    • Ft2 846