Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(28)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(28)
    • 5 Star(26)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/07/2021

    Dostarczone w 15 dni do Indii...hatsoff i love u banggood dla najszybszej dostawy 😊 pudełko jest uszkodzone, ale element jest w dobrym stanie z minutowymi zarysowaniami, ale jego ok...dziękuję u banggood 😊

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2021

    Moja trzecia lampa Nitecore i moja satysfakcja, jak zawsze. Doskonały do skutecznego oświetlenia z bliska i z daleka (340 metrów) bardzo dobrze oświetla się na peryferiach dzięki dość szerokiemu wiązce wtórnej. Jego moc (1800 lumenów) naprawdę imponuje, zwłaszcza ze względu na mały rozmiar. Nienaganne wykończenie w każdym punkcie, jest to lampa, która wygląda dobrze i solidnie. Tryb stroboskopu jest prawdziwym plusem, jak również jego głowa wyłożona solidną, skrenelowaną końcówką do każdego rodzaju uderzeń (Glass Breaks/Samobrona...). Krótko mówiąc, taktyczna latarka warta tej nazwy, kocham ją

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Bardzo dobra latarka! 1800 prawdziwych lumenów, nitecore, bardzo szybka wysyłka, tylko pudełko było uszkodzone, ale w latarce było tak jak opisano!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2021

    Ładnie... moje drugie zamówienie z Banggood... Tylko 9 dni odbieram przedmiot... Bardzo szybko....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2021

    Piekielna latarka jest tego warta

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Dobrej jakości dostawa gipsu. Kupiłem dwa latarkę, więc proponuję wszystkim.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2020

    Doskonała jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2021

    Pierwotny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Bardzo zadowolony z tego zakupu... z usługi, czasu dostawy i jakości produktu...doskonałe we wszystkich aspektach procesu. Dzięki, Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Dostarczenie w porządku, działa tak jak powinno. Nie można tylko ustawić trybu, który będzie włączony, gdy się włączy. Zawsze najsilniejszy tryb jest zapalany i nie można go zmienić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 450
    • Ft3 048
    • Ft3 771
    • Ft14 750
    • Ft3 500
    • Ft6 888
    • Ft15 411
    • Ft9 086
    • Ft3 142
    • Ft3 991