Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(61)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(61)
    • 5 Star(57)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/04/2021

    Co szybka dostawa, czas zamówienia 27.03 i właśnie i dzisiaj 02.04 przybył, podróż w dni splotu, myślę, że to mój jeden z najszybszych dostaw jakie mam, Produkt nie jest magnetyczny, poza ostrzem, na ostrzu jest JH, Produkt Nitecore NTK05 jest shini, jego nie lustrzane wykończenie, ale blisko, Czy ten zgrabny Titanium nie wiem, jego wygląd jak to, finis na krawędzi(Čoškovi, Jakvima) jest trochę ostry, mniejszy, którego oczekiwałem, Ostrze trzyma się dobrze, nie jest wcale łatwe do usunięcia, Posiadacz ostrza wygląda inaczej niż ciało, dla mnie wygląda trochę krucho, Jego produkt Ok, Wykończenie produktu jest uczciwe, Przepraszam za mój zły angielski, Tank You Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Ładna, ale taka mała

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2021

    To jest klejnot

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/06/2020

    Bardzo mały, wydajny i wysokiej jakości nóż, jest mały i lekki, ważny do zapisania się do breloczka i zawsze mieć pod ręką akcesorium do cięcia. Nie tanio, ale skorzystałem z rabatu, żeby go zdobyć... nie żałuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2019

    Beautiful, as expected. Teslimat 3 hafta kadar sürdü, 17 lira gümrük masrafı kapıda ödedim. Ürün çok güzel.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2020

    Już dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2020

    Bardzo mi się podoba, ale drogie. Dodał do tego pierścionek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/06/2021

    Mały, ale idealny rozmiar dla mojego breloczka, kiedy zamykasz ostrze, upewnij się, że twoje palce nie staną ci na drodze. Czuje się zabrudzony i lekki, więc czasami nie czujesz ich w kieszeni, warto tylko upewnić się, że kupujesz je w sprzedaży, ponieważ są kosztowne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    very well built, but keep in mind it is TINY. in the other hand, it is sharp and since it uses scalpel blades you can have it serviced yourself. it is more like a box cutter

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2021

    L'ho comprato perché avevo parecchie lame (del n°11): piccolo e funzionale. Non economico, ma di indubbia qualità.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 866
    • Ft3 294
    • Ft12 855
    • Ft8 338
    • Ft2 964
    • Ft4 566
    • Ft7 544
    • Ft3 013
    • Ft2 964
    • Ft4 613
    • Ft5 328
    • Ft3 805
    • Ft3 422
    • Ft3 805
    • Ft3 389
    • Ft3 422
    • Ft2 631
    • Ft5 931