Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(580)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(580)
    • 5 Star(557)
    • 4 Star(19)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/10/2020

    SK - Produkt dorazil v poriadku a bez problémov. μalšia skvelá baterka od Xiaomi Nextool. Kvalitne Sprcovaná a ešte ajre vyzerá. Grzybuje skvelo. - Nie, nie. Magnes je velmi silný a co dr hab. Zoom je skvelá vec ako aj varovné červené svetlo a USB-C paráda. - Nie, nie. Odpor, comlekoam. •A co z Banggoodem. ENG - Produkt przybył w porządku i bez problemów. Kolejna świetna latarka od Xiaomi Nextool. Dobrze zrobiony i nadal wygląda dobrze. Działa świetnie. Wiele możliwych zastosowań. Magnes jest bardzo silny i dobrze się trzyma. Zoom to świetna rzecz, jak i czerwone światło ostrzegawcze i USB-C świetne. Bardzo dobra latarka za dobre pieniądze. Dziękuję Banggood.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Υπέροχος φακός αρκετά δυνατός έχει 3 σκάλες φωτεινότητας είναι led κ είναι και μαγνητικός . Ηρθε παρά πολύ γρήγορα από την τσεχική αποθήκη του Bangood Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποιον χρειάζεται εν τέτοιο προϊόν !!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    Znalazłem go przy cenie $19.53, a transporty poszły do 24.30 ostatecznej ceny. Z Air Parcel Record zamówiłem go 28 czerwca i odebrałem w 21 dni, 19 lipca, przez kuriera do mojego domu, bez opłat celnych i innych wydatków. Soczewka jest mocna, aż do bardzo mocna na dużych schodach i waży 212 gramów. Wewnątrz opakowania znalazłem obiektyw, kabel do ładowania i instrukcje (chiński) bateria jest wewnątrz obiektywu. Funkcje 1) Masz trzy schody jako latarka. 2) Są schody paniki, z wszystkimi światłami (z przodu i z boku) migającymi i brzmiącymi jak syrena, o umiarkowanej do głośnej intensywności. 3) Szyba boczna ma dwa schody z możliwością obrotu. Jedna z trzech powyższych opcji jest możliwa w użyciu, w każdym trybie użytkowania. Generalnie myślę o jego pieniądzach jako o tym, co obiecał. Jestem zadowolony. Jeśli ktoś chce dodatkowych informacji, pytaj od dołu. Udanych zakupów i udanego lata dla nas wszystkich!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2020

    Przybył szybko w porównaniu z innymi rozkazami, których nie znam. Bardzo dobra latarka. Mocna wiązka (podgrzewa rękę do 1cm ). obsługa jednym przyciskiem nie jest oczywista, zwłaszcza, że dokumentacja jest TYLKO po chińsku. Bardzo pokazowe. Potężny magnes.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2020

    Doskonała wielofunkcyjna pochodnia z magnesem, świetny zakup na spacery w górach lub do utrzymania w samochodzie w przypadku przebicia można przykleić jej magnes do korpusu samochodu i zasygnalizować obecność gumowej zmiany dla innych kierowców i zachować bezpieczeństwo szczególnie w nocy. Dzięki banggood:)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Ήρθε σε μόλις 9 μέρες Ελλάδα σε άψογη συσκευασία, έχει πολύ δυνατό φώς ακόμα και μέρα!!!🤣😂🤪

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2021

    Παρα πολύ καλός και δυνατός φακός! Στο πολύ δυνατό ζεσταίνεται αν και λογικό. Κάνει κυριολεκτικά τη νύχτα μέρα! Χρήσιμο ότι λειτουργεί και σαν power bank

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2020

    Skrzynka była uszkodzona. Super produkt jestem bardzo zadowolony z zakupu, warte jego pieniędzy i więcej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2020

    Absolutnie bajeczna... Ładowa, jak również telefon itp. Odległość światła itp. jakość jest dobra. Wielofunkcyjny. Cena produktu wydajności. Magnesy są silne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    καταπληκτικό φακουδακι ! Μου έλυσε τα χέρια με τους δυνατούς μαγνήτες που έχει ! Η χρήση του power bank πολύ χρήσιμη!!! είναι το δεύτερο που παίρνω! Είναι καλό και για δώρο !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 996
    • Ft5 499
    • Ft10 792
    • Ft8 696
    • Ft2 816
    • Ft8 393
    • Ft2 396
    • Ft3 337
    • Ft7 497
    • Ft10 045