Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(171)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(171)
    • 5 Star(164)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/03/2021

    Muszę powiedzieć prawdę w pracy, często muszę zapalić, kiedy wysiadam w nocy z samochodu i zawsze spadam na nisko wartościowe pochodnie, więc po obejrzeniu kilku filmów z latarką, zdecydowałem się ją wziąć. Szczerze, wziąłem trzy do rozdania, jeden do wyjazdu w samochodzie i jeden do biura. Promień światła jest naprawdę fantastyczny, świeci do kilku metrów, jakby był w dzień, ładuje się wystarczająco szybko jak na akumulator o takiej mocy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    Super mała oprawa oświetleniowa, doskonale świeci, w porównaniu z nextool xhp50.2 trochę słabsza, ale znowu jest znacznie mniejsza, polecam, do SR z Chin przyszedł w 12 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Jest to świetna marka budżetu firmy znanej z jakości. A to jest obok. Świetny produkt łatwy w użyciu interfejs użytkownika. Dobry wybór baterii 21700. Optyka używana w reflektorze jest wspaniała. Tylko mała poprawa na UI powinna mieć skróty.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2021

    Dobra, myślałem o tym i większym Nextool, w końcu zdecydowałem się na mniejszy ED20, super jakość,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    un'ottima torcia, potente anzi potentissima una bestia. una cosa mai vista prima. consiglio a tutti.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Naprawdę potężna latarka, straszne światło, odpowiedni rozmiar i metal, ciemność staje się dniem, TOP!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Ładna mała latarka, naprawdę ładna... Mam latarkę w domu. Tak samo oświetlone... Gdybym wiedział o tym wcześniej, nie kupiłbym Nextool ❤

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Latarki Nextool są po prostu niesamowite. Solidna jakość metalu. Ogromna jasność (dostosowana w krokach) z nią bateria 4800mAh. Ładowalna przez USB-C.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2021

    Piękny mały / wygodny do przenoszenia i mocny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2021

    Ottimo prodotto led potentissimo la consiglio Sempre il top i prodotti Nextool

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 225
    • Ft23 156
    • Ft69 904
    • Ft83 287
    • Ft40 473
    • Ft20 862
    • Ft117 373
    • Ft49 300
    • Ft224 090
    • Ft47 816
    • Ft61 545
    • Ft9 222
    • Ft13 695
    • Ft44 280
    • Ft16 116
    • Ft27 457
    • Ft40 122
    • Ft3 820