Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(49)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(49)
    • 5 Star(47)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/03/2022

    Very good portable LED lamp. Good adjustable led color, very bright. carrying with 16W (QC3 9V 1.8A) and you can use it as a power bank 12W, 5V 2.4A LED beam over 150 degrees

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2022

    Bardzo jasne, dobrze zapakowane, entuzjastyczny sklep, dzięki za długą wysyłkę!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2021

    good quality

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2022

    Bardzo dobrze. Nextool jest najlepsza jakość.Dostawa w ciągu 3 dni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2022

    Złamanie a czerwony led

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Regulator zamachu jest zepsuty.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2022

    Towar został mi dziś dostarczony. To działa perfekcyjnie. Produkt jest dokładnie opisem i jest zapakowany w etui ochronnej z zamkiem błyskawicznym. Naciśnij i przytrzymaj środkowy przycisk na górze, aby włączyć baterię. Jej występ jest absolutnie fantastyczny. Naciśnij ten przycisk, aby przełączać się między różnymi trybami oświetlenia. Użyj górnych pokręteł obrotowych, aby dostosować intensywność oświetlenia i inne do różnych kolorów koloru białego. Od ciepłej bieli do zimnej bieli. Zdecydowanie polecam zakup tego oświetlenia. Doskonały stosunek jakości do ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2022

    Wow... Just wow. this little light and I say little because it is, put out a massive amount of light. The entire case is aluminum and feel solid. Not too sure if the color temperature will be useful for me but sure added bonus. Little spotlight on the side as well very bright and yes you can also adjust the intensity nice little features. My only con is that it always start with the flood light at near max brightness which is little annoying if you're camping and you don't need the sun beside you.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    Ma ściemniacz, który pozwala włączyć słabe światło do bardzo potężnego światła. Pozwala również na wybór między białym światłem i żółtym światłem na różnych poziomach. Wczoraj miałem zaciemnienie w domu, włączyłem latarkę, i miałem w domu światło, jakby nie było prądu. Warte każdego centa, który zapłaciłem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2022

    Sehr leistungsstarker, kompakte und sehr gut verarbeiteter LED Akkustrahler mit sehr großem fest verbautem Akku. Mal wieder nach dem Motto "best bang for your buck"!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$32.99
    • US$29.99
    • US$49.99
    • US$40.41
    • US$46.99
    • US$32.33
    • US$70.44
    • US$14.94
    • US$31.17
    • US$47.60
    • US$110.87
    • US$17.99
    • US$25.29
    • US$19.99
    • US$34.99
    • US$29.99
    • US$9.69
    • US$89.99