Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(625)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(625)
    • 5 Star(611)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/02/2021

    Great multitool. Arrived in 2 weeks. I wanted an affordable multitool, but leathermans due to costums and taxes are double the price in Europe. This is a great and affordable alternative. The fit and finish is well above my expectations for the price. The tools are sharp OTB, and the locking mechanism is secure. There are two miner issues: the can opener needs to be sharpened (still works, but this will improve it) and the bottle opener is a bit stiff for my nails. An absolute bang for your buck, and a solid workhorse. Definitely recommended. Kiváló multi-tool. 2 hét alatt megérkezett. Egy megfizethető multifunkciós fogót szerettem volna, de az adózás miatt egy leatherman dupla áron fut mint amerikában. Ez egy nagyszerű és megfizethető alternatíva. A minőség felül múlta miben várakozásom, főleg ezen az áron. Az eszközök élesek, nincs szükség kibontása után egy órát szánni az élezésre (kés, olló, fűrész). A zárszerkezet stabil. Két észrevétel: a konzerv nyitó egy kis élezésre szorul, így is működik, de élezve hatásosabb, illetve a sörbontó rugója az én körmeimnek túl kemény. Ezen az áron verhetetlen, igazi igás ló. Mindenképpen ajánlott!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Ostatnio otrzymany i pasuje do reklamy i wskazówek (od znajomych, którzy kupili). Dobrze zbudowany szczypce, końcówka i nieco nierówne Nożyce OK OK Ostrze Piła OK Inne narzędzia OK Tylko kilka wypustek na części, ale nic, czego nie naprawi. Jestem zadowolony z zakupu i polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Parcel przyjechał wcześniej niż się spodziewałem. Przedmiot jest w dobrym stanie, nawet pudełko. Wysoka pochwała za to. Wszystkie części są w porządku, trzeba tylko trochę smaru do osi/osi/osi (wybierzesz 😏), nawet ostrze jest szalenie ostre. Zamówi, jeśli będzie ulepszona wersja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Dobre multinarzędzia. Bardzo cenne wykonanie. Precyzyjne zamki. Nożyce powinny być twardsze. Długoterminowy test jest w toku, ale nadal mogę go polecić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Bardzo czyste i solidne wykonanie, z szczypców można łatwo zacisnąć włosy prawidłowo 👍🏻 Ostrze kurwa gorące!!! Prawidłowo określany jako sztandarowy pro

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Świetny multinarzędzia. Zdecydowanie polecam. Fit i wykończenie są na najwyższym poziomie. Narzędzia są ostre OTB. Jest tylko jeden „żalenie", otwieracz do puszek musi być naostrzony, działa tak jak jest, ale plik zdecydowanie poprawia jego funkcję. Jestem zadowolony z mojego zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    Produkt bardzo dobrej jakości. Układ narzędzi przemyślany i łatwo dostępny. Złożony zestaw jest dość sporych rozmiarów i o umiarkowanym ciężarze. Mimo to czuć, że ma się w ręku wyjątkowy przyrząd dzięki wysokiej jakości stali z jakiej jest zrobiony. Polecam wszystkim. Przyda się w sytuacjach awaryjnych. Przesyłka dotarła po tygodniu od momentu zamówienia. Cena podobnego multitoola w Polsce (np. Lethermana) jest około dwa razy wyższa, więc stosunek jakości do ceny jest w tym przypadku wyjątkowo atrakcyjny. Jestem bardzo zadowolony z zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Narzędzie wygląda świetnie, zbudowane. Cóż, ma całkiem niezły ciężar, nie lekki. Warto ponieść koszty

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/06/2021

    Gąbki butlonose nie są zmniejszone. Podobny do problemu projektowego, ostateczne szlifowanie odbywa się logicznie po połączeniu połówek. W przeciwnym razie, multitoule jest po prostu w porządku, nie jest słaby, nożyce i wąskie szczypce są sprężyste - załadowane. Wygląda i wydaje się droższe niż jego cena. Ci z Europy przylecieli natychmiast.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2021

    Pod każdym względem zasługuje na ocenę 5*. Moje oczekiwania są w pełni spełnione. Perfekcyjna, bardzo dobra jakość!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 800
    • Ft9 888
    • Ft11 038
    • Ft11 866
    • Ft5 602
    • Ft17 131
    • Ft4 283
    • Ft4 283
    • Ft5 931
    • Ft2 674
    • Ft10 547
    • Ft3 788
    • Ft3 805
    • Ft3 422
    • Ft11 052
    • Ft3 043
    • Ft3 805
    • Ft5 127