Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(120)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(120)
    • 5 Star(113)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/07/2021

    Małe, lekkie, bardzo przydatne narzędzie z dobrym zestawem elementów. Przejścia i nożyce są sprężyste - bardzo wygodne. Szkoda, że nie ma klipu, wygodniej jest w organizatorze/torbie/plecu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Piękna konstrukcja, tak mała, tak lekka masa (80 gr) i wciąż tak wiele funkcji. Wszystko działa dobrze, nożyce są naprawdę ostre. Jakość budowana jest bardzo dobra, wykończenie też. Bardzo się z tego cieszę!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Wielkie małe narzędzie.Małe i kompaktowe,lubię,że ma nożyce i szczypce razem.Jakość jest dobra w cenie. Szkoda, że nie ma neonowej walizki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Wspaniały Produkt, mały, potężny i elegancki!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2021

    Ładny sprzęt i szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Element bezpiecznie otrzymany dziękuję Banggood za ten element i bardzo szybka dostawa..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2020

    Doskonałe szczypce, twarde i małe, bardzo przydatne w małych rozmiarach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2020

    Doskonała obsługa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2020

    Dostarczenie trwało dokładnie miesiąc, dostarczone przez SDEC. Bardzo mały multitull, może być powieszony na klawiszach, w tym celu zapewniony jest pierścień. Wszystkie narzędzia są mocowane przez sprężyny i nie wiszą na osi. Nożyce są całkiem sprawne, nawet cienki papier dobrze się kroi. Nóż ma 45 mm, ostrze jest doskonałe, kroi papier na wagę. Мультитул się podobało.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2020

    Świetnie! Zmiana na klawiszach krzywej Gerbera W zaletach (w porównaniu z dziwką): dobre nożyce i szczypce (i najważniejsze, że w takich rozmiarach pasują i obu); nieźle jak na wymiary noża wielotułowego; otwieracz do konserw uszek (coś było zaczarowane bez tego multitulls, i tutaj jest całkiem dobre); nie metal plastynowy W wadach (w porównaniu do wieloryba i ogólnie): waga i rozmiar, ale ze względu na obecność niedekoracyjnych nożyczek i szczypców w tym samym czasie, można wybaczyć. Otwieracz butelek na krzywej jest łatwiej dostępny (ale ogólnie i bez tego, co jest łatwe do otwarcia, dla puszek z nich, które są wykonane)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 312
    • Ft9 955
    • Ft4 597
    • Ft8 395
    • Ft2 984
    • Ft6 635
    • Ft4 597
    • Ft4 597
    • Ft4 212
    • Ft10 619