Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(131)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(131)
    • 5 Star(124)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/10/2020

    Dostarczenie trwało dokładnie miesiąc, dostarczone przez SDEC. Bardzo mały multitull, może być powieszony na klawiszach, w tym celu zapewniony jest pierścień. Wszystkie narzędzia są mocowane przez sprężyny i nie wiszą na osi. Nożyce są całkiem sprawne, nawet cienki papier dobrze się kroi. Nóż ma 45 mm, ostrze jest doskonałe, kroi papier na wagę. Мультитул się podobało.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Piękna konstrukcja, tak mała, tak lekka masa (80 gr) i wciąż tak wiele funkcji. Wszystko działa dobrze, nożyce są naprawdę ostre. Jakość budowana jest bardzo dobra, wykończenie też. Bardzo się z tego cieszę!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2020

    Ładny, mały multitoule. Dostarczono 1,5 miesiąca

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2020

    Świetnie! Zmiana na klawiszach krzywej Gerbera W zaletach (w porównaniu z dziwką): dobre nożyce i szczypce (i najważniejsze, że w takich rozmiarach pasują i obu); nieźle jak na wymiary noża wielotułowego; otwieracz do konserw uszek (coś było zaczarowane bez tego multitulls, i tutaj jest całkiem dobre); nie metal plastynowy W wadach (w porównaniu do wieloryba i ogólnie): waga i rozmiar, ale ze względu na obecność niedekoracyjnych nożyczek i szczypców w tym samym czasie, można wybaczyć. Otwieracz butelek na krzywej jest łatwiej dostępny (ale ogólnie i bez tego, co jest łatwe do otwarcia, dla puszek z nich, które są wykonane)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2022

    Jest mały i bardzo pomocny, polecam!. Położyłem to wielofunkcyjne narzędzie obok kluczy. Świetna jakość materiału (metal), dobrze uformowane narzędzia. Jestem zadowolony z tego przejęcia!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Wielkie małe narzędzie.Małe i kompaktowe,lubię,że ma nożyce i szczypce razem.Jakość jest dobra w cenie. Szkoda, że nie ma neonowej walizki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2020

    Bardzo mały kieszonkowy multitoule. Warte swojej ceny. do torebki - sama rzecz)))

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2021

    Małe, lekkie, bardzo przydatne narzędzie z dobrym zestawem elementów. Przejścia i nożyce są sprężyste - bardzo wygodne. Szkoda, że nie ma klipu, wygodniej jest w organizatorze/torbie/plecu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Bardzo szybka dostawa i dobra jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2020

    Ładne mini narzędzie 👍🏾

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$99.95
    • US$15.99
    • US$10.99
    • US$15.00
    • US$11.54
    • US$15.00
    • US$42.72
    • US$25.40
    • US$10.38
    • US$61.20
    • US$18.47
    • US$17.31
    • US$16.99
    • US$11.99
    • US$9.99
    • US$7.99
    • US$15.99
    • US$43.99