Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(24)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(24)
    • 5 Star(21)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/12/2021

    Dostawa w porządku, dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    Drobny, praktyczny. Jak na razie, spełnia to, czego oczekiwałem. Jest nieco mniejszy niż jedna marka, więc lepiej nosić go w kieszeni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2022

    Mini multi nóż jest dobrej jakości, ale cena jest wysoka dla tego produktu. W Ali ten nóż jest tańszy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2021

    Wspaniałomyślnie Wygląda na to, że jest w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2021

    Produkt jest zgodny z opisem. Wygląda bardzo nierzetelnie i słabo na podkładkach. Nadaje się tylko do noszenia w torbie. Ale bardzo wysokiej jakości obrabiane i ocynkowane metalowe i wszystkie części metalowe. Bardzo przemyślany projekt nożyczek.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2021

    Istnieje kilka naprawdę dobrych narzędzi pod nazwą Nextool. Ten nóż nie jest. Jest porównywalna ze względu na rozmiary, jednak narzędzia (zwłaszcza nóż i nożyczki) są małe, dlatego w większości nie nadają się do użytku. Marnowanie pieniędzy. Istnieje inny nóż kieszonkowy Xiaomi (=nextool): 10 w 1 narzędzie, które jest w każdej sytuacji zdecydowanie lepsze od tego marnego produktu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2022

    Good small multitool. Have sharp knives and scissors. Looks like have a good quality. First one presented to friend, second bought to myself. Ніби непоганий маленький мультитул, є функціональні ножиці. Все заточене і нібито непоганої якості, принаймні взяв ще один на подарунок.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2022

    Produkt w końcu dotarł, wydaje się być dobrym produktem, robi swoje. Dzięki zespołowi Banggood, że po pierwszej przesyłce, w której paczka dotarła pusta, natychmiast interweniowali po raporcie i odesłali produkt bez żadnych dodatkowych kosztów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2022

    Oryginalny design, starannie zbudowany, kompaktowy i użyteczny. Wszystko, czego potrzebujesz z narzędzia EDC.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2021

    Świetna jakość, dobrze wykonane narzędzie z dużą ilością przydatnych narzędzi, ładne i kompaktowe, zdecydowanie zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$11.54
    • US$27.99
    • US$13.85
    • US$10.38
    • US$3.82
    • US$13.85
    • US$42.99
    • US$19.99
    • US$27.71
    • US$269.99