Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(13)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(13)
    • 5 Star(11)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/09/2020

    Właśnie otrzymany w ciągu 7 dni, produkt jest bardzo solidny Testowane na drodze po naładowaniu baterii do 100%, dyskretny powrót i dobry czas do osiągnięcia maksymalnej prędkości 26/27 km/h.Doskonały komfort jazdy, któremu towarzyszy dobra stabilność drogi. Polecam to na podróż kopalnia ma akumulator z 7,8ah, więc mniej niż 30km deklarowane. Zobaczymy jak to się stanie...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2020

    Duże nadmuchiwane koła Ogólnie to wygląda ładnie Informacje wyświetlane są winogronami Przednie hamulce tarczowe super Tylny hamulec elektryczny nie jest agresywny Nieodpowiednie dla dzieci Wysoka wysokość kierownicy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    Jest to jeden z najtańszych skuterów w tej kategorii. Działa tak, jak można się spodziewać, jest w stanie osiągnąć maksymalną prędkość, ale nie czuje się silny. Dobra cena.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2021

    Elektryczny skuter przybył w czasie wskazanym w opisie, dobrze zapakowany i sprawny. Produkt odzwierciedla oczekiwania, dobry zakup

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Bardzo miło z Sellinem. Prędkość dostosowana do zasad. Ben AMMORTIZZATO CZAS TRWANIA BATERII Dostosowanych do użycia. Przesyłka poszła idealnie. Tempystyka była szanowana.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2020

    Podobała mi się jakość i budowa produktu. Również sprzedawca wysłał bardzo szybko i otrzymałem w bardzo dobrym stanie. Dzięki Maksymalna prędkość na drugim biegu to 25-26km/h

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2020

    Ciężki, ale stabilny do 40km/h w dół wzgórza. Siedzenie też jest świetne. Na płaskim rzadko przekracza 28kmh

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Bardzo zadowolony, zaskakująco szybki życie.!-to woda, więc plus!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    ✌< NIEZUŻYŁA 1 >🤟

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2020

    Super!! Bardzo szybka wysyłka. Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$539.99
    • US$708.99
    • US$516.99
    • US$639.99
    • US$516.99
    • US$24.24
    • US$959.99
    • US$189.69
    • US$451.49
    • US$279.99
    • US$55.99
    • US$17.99
    • US$65.99
    • US$12.99
    • US$9.99
    • US$129.99
    • US$14.99
    • US$125.99