Opinie klientów

4.91 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(124)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(124)
    • 5 Star(114)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/09/2020

    Jest to dobry produkt, ponieważ jest przystępny, przenośny, łatwy do regulacji różnych poziomów i bardzo potrzebny na długie dni pracy na komputerze. Plastik wydaje się trochę tani, ale jest dość wytrzymały. Produkt pomaga mojej postawie, co jest dobre na zmniejszenie bólu szyi i pleców. Nie jest to dobre dla mojego pro powierzchniowego czy tabletu, ponieważ kąt nie jest wygodny (zbyt płaski), więc jest to najlepsze dla laptopów, gdzie klawiatura może zmieścić się w rowku. Podczas korzystania z laptopa vs tabletu można również uzyskać dodatkowy wzrost, dzięki czemu można stać wygodnie. Polecam Nexstand... Kupiłem jeszcze dwa dla członków mojej rodziny :) Prosta wymiana sprzedaży - bez zamieszania, bez problemów. Trochę dłużej niż się spodziewaliśmy, ale tylko o kilka dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2020

    Zajęło to około miesiąca, nie wygląda to dobrze, ale cena jest w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Arnaud
    FR
    01/12/2020

    Bardzo ładny produkt, bardzo przydatny i łatwy w użyciu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2020

    Dobry produkt, służy mi i jest zgodny z opisem. Struktura jest trochę krucha. Pozytywny punkt na praktyczność, ponieważ staje się bardzo mały po złożeniu, i jest w dobrej jakości czapce. Ogólnie jest to produkt, który dobrze spełnia oczekiwania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Wielkie usługi przybyły w ciągu tygodnia, a opakowania są nieskazitelne! Dziękuję bardzo...zamówię ponownie z Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2020

    Doskonały produkt polecany w 100% materiał wygląda dobrej jakości wysyłka była dwa tygodnie do Mexico City

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2020

    Produkt przyszedł po miesiącu, wszystko w porządku, zapieczętowane i bez żadnych uszkodzeń, dobry zakup

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    It works like a charm. Definitely worth buying.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2018

    Super ergonômico. Para aqueles que estão na dúvida quanto a regulagem de altura, dúvida que eu mesmo tive e não consegui sanar na busca por respostas, ele possui 6 níveis de regulagem, atendendo a todos as situações que possa imaginar. Muito bem construído, super aderente ao PC, não cai, não balança, enfim, para quem está a procura de um suporte este é o que eu indico.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2018

    It looks solid and strong and well finished. It does not have the quality of the original one but it’s incredible for this cheap price. You can select among 7 different height positions and it’s so easy to fold and unfold perfect for bring it with you everywhere. Without doubt the best kind of transportable support for a laptop.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft19,077
    • Ft6,660
    • Ft3,631
    • Ft11,203
    • Ft10,294
    • Ft17,866
    • Ft6,054
    • Ft7,871
    • Ft6,963
    • Ft6,054
    • Ft9,991
    • Ft13,928
    • Ft11,506
    • Ft3,631
    • Ft9,688
    • Ft8,780
    • Ft15,140
    • Ft12,111